ΛΑΡΙΣΑ

ΣΘΕΒ: Ενισχύστε την επιχείρησή σας στην Ε.Ε. – Διεθνοποίηση και ανάπτυξη των ικανοτήτων των ΜΜΕ

Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος MobiliseSME, για το οποίο υπεύθυνος εταίρος για την Ελλάδα είναι ο ΣΘΕΒ, πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Μαρτίου, 10:15 – 11:15διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα: «Ενισχύστε την επιχείρησή σας στην Ε.Ε.: διεθνοποίηση και ανάπτυξη των ικανοτήτων των ΜΜΕ».

Το MobiliseSME είναι ένα πιλοτικό πρόγραμμα επιχειρηματικής κινητικότητας που επιδιώκει να ενισχύσει την ανάπτυξη δεξιοτήτων και ικανοτήτων των ευρωπαϊκών ΜΜΕ, υποστηρίζοντας βραχυπρόθεσμες διασυνοριακές αποσπάσεις για το προσωπικό τους.

Κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής εκδήλωσης οι εταιρείες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν πώς οι χρηματοδοτούμενες πρωτοβουλίες από την Ε.Ε. μπορούν να αποτελέσουν σημαντική προστιθέμενη αξία για αυτές, όχι μόνο βοηθώντας την ενίσχυση της ανάπτυξης και της επέκτασής τους στην Ε.Ε. αλλά και των δεξιοτήτων των υπαλλήλων τους.

Πολλές επιχειρήσεις βλέπουν σε αυτό το πρόγραμμα την ευκαιρία για να ενισχύσουν τις διεθνείς τους συνεργασίες, να ενώσουν τις δυνάμεις τους, και να προσαρμόσουν τις επιχειρήσεις τους στις προκλήσεις που δεν έχουν έρθει ακόμα.

Μετά το πέρας του webinarοι ενδιαφερόμενοι/-ες μπορούν να πραγματοποιήσουν κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τους εταίρους του έργου.

Το webinarθα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά. Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής.

Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του ΣΘΕΒ, αρμόδια κ. Ελένη Ευαγγελοπούλουτηλ. 2410555507 &email:education@sthev.gr.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες