ΛΑΡΙΣΑ

Επίσκεψη του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή στο Δαμάσι

Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, επισκέφθηκε σήμερα τις πληγείσες περιοχές του Δήμου Τυρνάβου.
Ειδικότερα, το πρωί της Δευτέρας επισκέφθηκε τους πληγέντες στο Δαμάσι (στο γήπεδο Δαμασίου), όπου μαζί με τον Δήμαρχο Τυρνάβου, Γιάννη Κόκουρα, τον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό, τον Δήμαρχο Ελασσόνας Νίκο Γάτσα, Βουλευτές του Νομού, την Πολιτική Προστασία και την Πυροσβεστική Υπηρεσία συμμετείχαν σε σύσκεψη για να συντονίσουν τις επόμενες δράσεις που αφορούν τις σεισμόπληκτες περιοχές και δη τις εργασίες τις σχετικές με τις απαραίτητες υποδομές για τους σεισμόπληκτους.
Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον Υπουργό σχετικά με την πορεία των εργασιών στο παράπλευρο οικόπεδο του γηπέδου έτσι ώστε να δημιουργηθούν οι υποδομές για να τοποθετηθούν οι οικίσκοι, γνωστοποιώντας ότι αύριο, Τρίτη, θα είναι έτοιμες οι απαιτούμενες εγκαταστάσεις.
Επίσης, ευχαρίστησε τον Υπουργό για την άμεση αποστολή των 20 τροχόσπιτων για την προσωρινή στέγαση των πληγέντων.
Ακόμη, ευχαρίστησε τον Υπουργό για την πρόθεση του για άμεση απόφαση να κηρυχθεί η περιοχή μας σεισμόπληκτη και να τρέξουν τάχιστα οι διαδικασίες της χρηματοδότησης των συνδημοτών μας.
Άλλωστε, απόλυτη προτεραιότητα του Δήμου Τυρνάβου είναι ασφαλώς η φροντίδα και πρόνοια για όλους τους πληγέντες συνδημότες μας.
Τέλος, ο Δήμαρχος Τυρνάβου, Γιάννης Κόκουρας, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Υπουργό για την ταχύτατη και απόλυτη στήριξη και συμπαράσταση που προσφέρει  στον Δήμο Τυρνάβου.

Όλοι μαζί, Δήμος, Περιφέρεια και Κράτος θα τα καταφέρουμε.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις