ΛΑΡΙΣΑ

Στους σεισμοπαθείς μαζί με την υφυπουργό Παιδείας η Στέλλα Μπίζιου

Για τρίτη συνεχόμενη μέρα δίπλα στους σεισμοπαθείς βρέθηκε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου, η οποία συνόδευσε την υφυπουργό Παιδείας κ. Ζέττα Μακρή. Οι δυο πολιτικοί επισκέφτηκαν τα σχολεία της περιοχής προκειμένου να διαμορφώσουν ιδία άποψη για την κατάσταση που επικρατεί και να λάβουν άμεσα τα κατάλληλα μέτρα για την ομαλότερη δυνατή λειτουργία της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Η κα Μπίζιου, η οποία επισκέφτηκε τα χωριά Δαμάσι, Μεσοχώρι, Βλαχογιάννι, Συκέα, Παλαιόκαστρο και Φαλάνη είχε την ευκαιρία να μιλήσει με πολίτες που υπέστησαν σημαντικές ζημιές από το σεισμό, αλλά και με μικρά παιδιά που έχουν διακόψει τα μαθήματα τους.

Αμέσως μετά έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είμαστε εδώ, παρόντες, δίπλα σε όλους όσοι έχουν ανάγκη ετούτες τις δύσκολες ώρες.

Μαζί με τη φίλη υφυπουργό κα Μακρή είδαμε από κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εκπαιδευτικοί, μαθητές και γονείς, μετά τον καταστροφικό σεισμό.

Θα ήθελα εξ’ αρχής να συγχαρώ και δημόσια όλους τους εκπαιδευτικούς που λειτούργησαν με αυτοθυσία και ψυχραιμία βοηθώντας τα μέγιστα ώστε να μην θρηνήσουμε θύματα μέσα στα σχολεία. Η στάση τους τιμά το λειτούργημα τους και την εκπαιδευτική κοινότητα.

Το υπουργείο Παιδείας θα ανακοινώσει σύντομα όλα εκείνα τα μέτρα που θα διευκολύνουν τη ζωή μαθητών κα εκπαιδευτικών στα χωριά που επλήγησαν από τον σεισμό.

Προτεραιότητα μας είναι αφενός η προστασία της ανθρώπινης ζωής, αφετέρου δε, η ομαλή λειτουργία των σχολικών βαθμίδων.

Εργαζόμαστε με σχέδιο αντιμετώπισης όλων των συνεπειών που προκάλεσαν οι σεισμικές δονήσεις».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες