ΛΑΡΙΣΑ

Στην Φαλάνη η υφυπουργός Παιδείας Ζ. Μακρή – Αυτοψία στο διδακτήριο του Δημοτικού Σχολείου Φαλάνης

Στην Φαλάνη βρέθηκε το μεσημέρι η υφυπουργός Παιδείας κ. Ζέτα Μακρή στο πλαίσιο της περιοδείας της στις πληγείσες περιοχές, προκειμένου να πραγματοποιήσει αυτοψία στο διδακτήριο του Δημοτικού Σχολείου Φαλάνης.

Το εν λόγω διδακτήριο στο οποίο εμφανίστηκαν σημαντικές ρωγμές, πραγματοποιήθηκε έλεγχος από κλιμάκιο του Δήμου, ωστόσο απαιτείται να ελεγχθεί από στελέχη των «Κτιριακών Υποδομών» που είναι και οι αρμόδιοι να αποφανθούν για την καταλληλότητά και το μέγεθος των όποιων ζημιών.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε αναλυτική ενημέρωση για την γενικότερα κατάσταση που διαμορφώνεται στην πόλη της Λάρισας και ειδικότερα στα σχολικά κτίρια. Μετά την αυτοψία, συμφωνήθηκε ότι οι μηχανικοί των «Κτιριακών Υποδομών» θα πραγματοποιήσουν τις επόμενες ημέρες αυτοψία στο διδακτήριο, όπως και σε άλλα διδακτήρια στο Δήμο Λαρισαίων.

Την κα. Μακρή, η οποία συνοδεύονταν από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κ. Αγοραστό και τη βουλευτή Λάρισας κ. Στ. Μπίζιου, υποδέχθηκε στην Φαλάνη, ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, οι αντιδήμαρχοι Ρ. Απρίλη και Ντ. Διαμάντος, ο δημοτικός σύμβουλος Λάρισας κ. Κ. Βλαχούλης, ο πρόεδρος του τοπικής κοινότητας Φαλάνης κ. Κ. Λυγούρας και το μέλος του συμβουλίου της κοινότητας κ. Ρ. Καρυώτης και ο διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Φαλάνης κ. Ν. Κολοβός.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες