Life & Style

Λεωνίδας Κουτσόπουλος-MasterChef: «Αν κάποιος έχει έρθει για να κερδίσει followers, δεν θέλω καν να…»

 

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος όπως είδαμε στο  νέο επεισόδιο του MasterChef το βράδυ της Παρασκευής είχε μία διαφωνία με τον Παναγιώτη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο παίκτης από την μπλε ομάδα – που έχασε στην ομαδική δοκιμασία – είχε ενστάσεις για την κριτική που δέχτηκε για το spring roll που έφτιαξε.

Μάλιστα, ο Παναγιώτης απευθυνόμενος στους κριτές πέταξε τη σπόντα του για το spring roll που είχε φτιάξει η Μαρίνα για την κόκκινη ομάδα.

«Πήγα να ανταγωνιστώ το spring roll που είχε φτιάξει η Μαρίνα και συγκριτικά λέω ότι το δικό μου είχε αλάτι και το φύλλο ήταν ψημένο», σχολίασε σε σχέση με τα όσα του είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για τα απλά υλικά που χρησιμοποίησαν.

«Έφαγες από της Μαρίνας;», ρώτησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και συνέχισε «Προφανώς μπορείς να έχεις τη δική σου άποψη, η οποία δε σημαίνει ότι είναι και σωστή. Καλώς ή κακώς το ποιος κέρδισε το ορίζουμε εμείς. Το spring roll θα μπορούσε να είναι και καμένο, όπως ήταν το δικό σου. Τον αντίλογο που κάνεις τώρα θα μπορούσες να μην τον κάνεις άμα μαγειρεύοντας επί ένα δεκάλεπτο δεν τα έβλεπες όλα σαν πλακίτσα».

Εκείνη τη στιγμή, ο Παναγιώτης στην απάντησε που έδωσε αναφέρθηκε στο κοινό που τον ακολουθεί μέσω Instagram, κάτι που εκνεύρισε τον κριτή.

Χαρακτηριστικό είναι, πως τα λεγόμενα του παίκτη έκαναν τους κριτές να κοιτιούνται μεταξύ τους. «Δεν μπορώ να παρακολουθήσω την κουβέντα», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και πρόσθεσε: «Αυτό με τους influencers δεν το έχω αποκωδικοποιήσει. Θεωρώ ότι εδώ έχουμε έρθει για να μαγειρέψουμε κι έχετε έρθει να κερδίσετε. Αν κάποιος έχει έρθει για να κερδίσει followers, δεν θέλω καν να μπω σε αυτήν την κουβέντα».

Δείτε το βίντεο.

 

 

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις