ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μαρτίνς: «Το γκολ του Μπουχαλάκη ήταν μια στιγμή έμπνευσης»

Το εγκώμιο του Ανδρέα Μπουχαλάκη έπλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγώνα ανάμεσα σε Άρη και Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Έλληνας διεθνής μέσος ήταν αυτός που διαμόρφωσε στο 87ο λεπτό το τελικό 1-1, δίνοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου στους «ερυθρόλευκους».

«Ήταν μια έμπνευση της στιγμής. Εξέπληξε τους πάντες με την κίνησή του ο Ανδρέας, μαζί και τον τερματοφύλακα του Άρη. Σίγουρα είναι κάτι σπάνιο και όμορφο και ευτυχώς μας χάρισε την πρόκριση», είπε χαμογελώντας ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού στην κάμερα των συνδρομητικών καναλιών CosmoteSports και πρόσθεσε: «Με το που σκόραρε, φώναξα ‘’ειρωνεία’’ επειδή όπως μπήκε το γκολ, αυτή ήταν η μόνη λέξη που περιέγραφε το ματς».

Μιλώντας για την εικόνα του αγώνα, ο Πορτογάλος προπονητής τόνισε: «Ήταν ένα παιχνίδι πολύ ανταγωνιστικό και δύσκολο. Είχαμε απέναντί μας μια πολύ καλή και ανταγωνιστική ομάδα, κάτι που δείχνει και η θέση της στο πρωτάθλημα.

Έπρεπε να δουλέψουμε πάρα πολύ ως το τέλος. Έχουμε παίξει πολλά συνεχόμενα παιχνίδια και χρειάστηκε να προσπαθήσουμε ως το τελευταίο δευτερόλεπτο για να πάρουμε την πρόκριση».

Καταλήγοντας ο Μαρτίνς κληθείς να σχολιάσει την πληθώρα επιλογών που έχει το ρόστερ του Ολυμπιακού, είπε: «Θεωρώ ευλογημένο τον εαυτό μου που έχω αυτούς τους ποδοσφαιριστές. Δεν δείχνουν την κούρασή τους, τα δίνουν όλα για την ομάδα. Δουλεύουν πάρα πολύ και αυτό είναι το πνεύμα που θέλουμε να μας χαρακτηρίζει».

 

Πηγή: zougla.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις