ΛΑΡΙΣΑ

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Λάρισας στο σεισμόπληκτο Κουτσόχερο

Στο Κουτσόχερο Λάρισας, που έχει πληγεί ιδιαίτερα από τις συνεχείς, ισχυρές σεισμικές δονήσεις των τελευταίων ημερών, βρέθηκε την Παρασκευή 5 Μαρτίου, κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Λάρισας, αποτελούμενο από τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής, Βασίλη Ζωγράφο και Ελένη Σδράλη.

Τα στελέχη του κόμματος είδαν από κοντά τις μεγάλες καταστροφές που σημειώθηκαν στην κοινότητα, τόσο σε παλιές κατοικίες, όσο κυρίως στις δύο εκκλησίες που έχουν πλήρως καταρρεύσει, ενώ μεγάλες ζημιές έχει υποστεί και το νεκροταφείο της περιοχής.

Ευτυχώς, ο σεισμός δεν προκάλεσε προβλήματα στη δομή φιλοξενίας προσφύγων του Κουτσόχερου, σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε το κλιμάκιο του κόμματος από τον διοικητή της δομής, Απόστολο Παπαπαρίση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Λάρισας, ζητάει την άμεση παρέμβαση του κράτους για την ταχύτερη αποκατάσταση των καταστροφών στο Κουτσόχερο, όπως και στις υπόλοιπες πληγείσες περιοχές στην Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας, καθώς και την άμεση καταβολή των αποζημιώσεων για την ανακούφιση των οικογενειών και των επιχείρησεων που έχουν πληγεί.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες