Life & Style

Ιωάννης Αθανασόπουλος: «Δέχομαι μηνύματα από ψυχιάτρους για τις Άγριες Μέλισσες»

Στο πλατό του The 2night Show βρέθηκε ο Ιωάννης Αθανασόπουλος που γνωρίσαμε μέσα από στις «Άγριες Μέλισσες» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον απόηχο που έχει ο ρόλος του Γιάννου στο τηλεοπτικό κοινό από την πρώτη ημέρα της τηλεοπτικής του παρουσίας.

Ειδικότερα, ο Ιωάννης Αθανασόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Πριν έναν μήνα μου έστειλε ένα μήνυμα μια κυρία, της οποίας ο γιος της ήταν στην εντατική και μου είπε ότι έπαιρνε δύναμη από το ρόλο του Γιάννου».

«Πολλά μηνύματα δέχομαι και από ψυχιάτρους σχετικά με το πόσο σωστά, κατά τη γνώμη τους, έχουμε προσεγγίσει τον ρόλο και ο Γιώργος Γάλλος ως Μιλτιάδης και εγώ» πρόσθεσε ο ηθοποιός. «Αυτό με συγκινεί πιο πολύ από όλα. Εστιάζουν στο πόσο υποκριτικά αγγίζουμε σωστά τον ρόλο της ιδιαιτερότητας και του Μιλτιάδη πια και της δικής μου. Καθώς επίσης και σε προσωπικό επίπεδο τα μηνύματα των γονιών που είτε έχουν χάσει τα παιδιά τους είτε νοσηλεύονται».

Όσον αφορά στα… προσεχώς για τις Άγριες Μέλισσες, ο Ιωάννης Αθανασόπουλος πρόδωσε με χαμόγελο πως θα συνεχίσει να εμφανίζεται στη σειρά για πολύ ακόμα σε πολύ κομβικά σημεία της πλοκής.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις