ΛΑΡΙΣΑ

Συνάντηση Στέλλας Μπίζιου με Γιώργο Μανώλη

«Ο δήμος Τεμπών είναι παράδειγμα για όλους, τώρα που η χώρα δοκιμάζεται από το τρίτο κύμα της πανδημίας. Όταν πριν λίγο καιρό διαπιστώθηκε εκθετική αύξηση των κρουσμάτων στο δήμο Τεμπών, εντάχθηκε στο υψηλό επίπεδο κινδύνου και εφαρμόστηκαν απαρέγκλιτα όσα προβλέπουν οι επιστήμονες. Με την άψογη συνεργασία κατοίκων, δημοτικής αρχής και υγειονομικών υπηρεσιών, οι δυσκολίες ανήκουν πλέον στο παρελθόν».

Τα παραπάνω δήλωσε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου αμέσως μετά την επίσκεψη στο δήμαρχο Τεμπών κ. Γιώργο Μανώλη, στο πλαίσιο των επαφών της με τους αυτοδιοικητικούς του νομού, ολοκληρώνοντας τις συναντήσεις και με τους επτά δημάρχους του νομού Λάρισας.

«Από το δήμο Τεμπών λοιπόν, θέλω σήμερα να στείλω ένα μήνυμα εγρήγορσης, προσοχής και συμμόρφωσης με τα μέτρα προστασίας, σε όλους τους κατοίκους του νομού Λάρισας. Η μάχη με τον κορωνοϊό δεν έχει τελειώσει, το τέλος όμως είναι πλέον ορατό. Η Ελλάδα συγκαταλέγεται στις ευρωπαϊκές χώρες με τους καλύτερους ρυθμούς εφαρμογής του εμβολιαστικού προγράμματος, ενώ το προσεχές διάστημα οι εμβολιασμοί αναμένεται να εντατικοποιηθούν ακόμη περισσότερο. Τώρα είναι η ώρα της τελικής προσπάθειας», δήλωσε η ίδια χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μανώλης, αφού ενημέρωσε τη βουλευτή για τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν το δήμο Τεμπών, επικεντρώθηκε στις αλλαγές του εκλογικού νόμου που προβλέπονται στο νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών, ενώ έθεσε στο τραπέζι της συζήτησης και τα αναπτυξιακά έργα που έχει ανάγκη ο δήμος.

«Ο κ. Μανώλης, ένας πολύ δραστήριος δήμαρχος, έχει ήδη συναντηθεί με αρκετά μέλη της κυβέρνησης και με τη βοήθεια όλων μας θα καταφέρει να πραγματοποιήσει όλα όσα χρειάζονται για τους συνδημότες του», κατέληξε στη δήλωση της η κα Μπίζιου.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες