ΛΑΡΙΣΑ

Επίσκεψη Ρένας Καραλαριώτου στις πληγείσες περιοχές Κουτσόχερο και Δαμάσι

Στο Κουτσόχερο και στο Δαμάσι βρέθηκε σήμερα η αντιπρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Λαρισαίων κα Ρένα Καραλαριώτου ως επικεφαλής κλιμακίου αυτοδιοικητικών θέλοντας να δούνε από κοντά τις καταστροφές που προκάλεσε ο χθεσινός σεισμός και να σταθούν δίπλα στους σεισμοπαθείς.

Στο Κουτσόχερο η κα Καραλαρώτου είδε τις καταστροφές που υπέστη η εκκλησία του χωριού καθώς και τις υλικές ζημιές που προκλήθηκαν σε σπίτια και συνομίλησε με τους κατοίκους και τον Πρόεδρο κ. Βάϊο Φονιά διαβεβαιώνοντας τους πως θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να τρέξουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα οι σχετικές αποζημιώσεις.

Στο Δαμάσι βρέθηκε στον πρόχειρο καταυλισμό που στήθηκε σε χρόνο ρεκόρ το ίδιο κιόλας βράδυ του σεισμού και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους της περιοχής , με τον Δήμαρχο Τυρνάβου κ. Ιωάννη .Κόκουρα και με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό τους οποίους και συνεχάρη για τον άψογο συντονισμό.

Συζήτηση είχε και με τον πρόεδρο της ΕΝΠΕ Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα, ο οποίος βρέθηκε στο ίδιο σημείο.

Η κα Καραλαριώτου σε σχετική της δήλωση επεσήμανε πως το κράτος και ο μηχανισμός της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας λειτούργησαν με τον επαγγελματισμό και την ταχύτητα που οφείλει να τρέχει κάθε υπηρεσία σε τόσο δύσκολες στιγμές.

«Θα σταθούμε όλοι δίπλα στους ανθρώπους που έχασαν τις περιουσίες τους. Από τη στιγμή που δεν μετράμε νεκρούς όλα μπορούν να επιδιορθωθούν», κατέληξε η κα Καραλαριώτου.

Τη κ.Καραλαριώτου συνόδευαν οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ Αχιλλέας Σταυροθεόδωρος , Κων/νος Αργυρόπουλος , Δημήτριος Γεωργάκης και Βάϊος Κυριτσάκας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες