Life & Style

Ο πρίγκιπας Harry μόλις αποκάλυψε ότι παρακολουθεί τη σειρά «The Crown»

 

O Πρίγκιπας Harry βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «The Late Late Show» του James Corden, και μίλησε για όλους και για όλα.

Ο δούκας του Sussex μαζί με τον διάσημο Βρετανό παρουσιαστή, ανέβηκαν σε ένα διώροφο, ανοιχτό λεωφορείο, ήπιαν απογευματινό τσάι και έκαναν βόλτα στο ηλιόλουστο Λος Άντζελες. Μάλιστα, ο πρίγκιπας Harry δεν δίστασε ακόμα και να… ραπάρει με το τραγούδι των τίτλων από τη σειρά «The Fresh Prince Of Bel-Air». 

Αντίθετα από τον μεγάλο αδερφό του William, ο οποίος έχει δηλώσει ότι δεν βλέπει τη σειρά The Crown στο Netflix που αναφέρεται στην ιστορία της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας, ο Πρίγκιπας Harry αποκάλυψε ότι την παρακολουθεί.

Μιλώντας στον James Corden, εξήγησε ότι «η σειρά δεν παριστάνει ότι είναι ειδήσεις. Πρόκειται για μυθοπλασία. Έχει όμως μια χαλαρή σχέση με την πραγματικότητα. Φυσικά και δεν είναι απολύτως ακριβής, αλλά σου δίνει μια ιδέα για τον τρόπο ζωής μας, την πίεση να βάζουμε τα καθήκοντα και την υπηρεσία μας πάνω από την οικογένεια ή οτιδήποτε άλλο και τι μπορεί να προκύψει από αυτό».

«Είμαι όμως πολύ πιο χαλαρός βλέποντας το The Crown από ό,τι όταν βλέπω ιστορίες για μένα και την οικογένειά μου στις εφημερίδες», συμπλήρωσε εξηγώντας το λόγο για τον οποί με τη σύζυγό του, Meghan Markle, αποφάσισαν να πάρουν αποστάσεις από την βασιλική οικογένεια, να παραιτηθούν από ενεργά μέλη της και να μετακομίσουν στην Αμερική. «Η σειρά είναι προφανές ότι είναι μυθοπλασία κι ότι μπορείς να το δεις όπως νομίζεις. Όταν όμως κάτι θεωρείται γεγονός επειδή είσαι στις ειδήσεις…με αυτό έχω ένα θέμα».

Σε ό,τι αφορά τον ηθοποιό που θα τον υποδυθεί στους επόμενους κύκλους (στον τελευταίο που έχει προβληθεί, ο ίδιος και ο αδερφός του είναι ακόμα νήπια), ο παρουσιαστής της εκπομπής και ηθοποιός James Corden είχε μια πρόταση: «Νομίζω ότι πρέπει να σε υποδυθεί ο Damian Lewis και εγώ να κάνω τον αδερφό σου, τον William», είπε στον Πρίγκιπα Ηarry, ο οποίας απάντησε γελώντας: «Δεν είναι και σπουδαίο casting αλλά είναι ένα casting».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις