Life & Style

Η φωτογραφία της Bella Hadid από τη ζωή της ως ασθενής με χρόνια πάθηση

 

Το τελευταία διάστημα ολοένα και περισσότεροι είναι οι διάσημοι οι οποίοι προσβάλλονται από τη νόσο του Lyme που προκαλείται μετά από τσίμπημα από τσιμπούρι.

Πιο συγκεκριμένα, η Βορρελίωση ή αλλιώς νόσος του Lyme είναι μια ασθένεια που προκαλείται από το βακτήριο Borrelia burgdorferi. Το βακτήριο αυτό μεταδίδεται μέσω τσιμπήματος από το τσιμπούρι Ixodes ricinus.

Ανάμεσα σε αυτούς και η Bella Hadid, η οποία πρόσφατα θέλησε να δώσει τη δυνατότητα στους θαυμαστές της να δουν τη λιγότερο λαμπερή πτυχή της ζωής της, αυτή που βιώνει ως χρόνια πάσχουσα. Το μοντέλο δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες της με ενδοφλέβιο ορό, γράφοντας στο caption: «Όταν ζεις με ένα χρόνιο, αυτοάνοσο νόσημα, πάντα βρίσκεις χρόνο για να βάλεις τον ορό σου».

 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

 

Η Bella Hadid είχε διαγνωστεί με τη νόσο του Lyme (ή βορρελίωση) το 2021, μαζί με τον μικρότερο αδερφό της Anwar και τη μητέρα τους, Yolanda. Πριν από μερικά χρόνια είχε μιλήσει σε συνέντευξή της για το πώς η ασθένειά της επηρέασε την καθημερινότητα και την καριέρα της. «Η ζωή δεν είναι πάντα όπως φαίνεται απέξω, και το πιο δύσκολο κομμάτι αυτού του ταξιδιού είναι ότι σε κρίνουν από το πώς φαίνεσαι κι όχι από το πώς νιώθεις», είχε πει.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις