ΚΑΕ Λάρισα

Παπανικολόπουλος: «Δε μπορώ να έχω παράπονα…»

Ο προπονητής της Λάρισας, Νίκος Παπανικολόπουλος στάθηκε στην προσπάθεια των παικτών του, παρά την εντός έδρας ήττα στην παράταση από τον ΠΑΟΚ.

«Δε μπορώ να έχω παράπονα από τα παιδιά από τον τρόπο με το οποίο πάλεψαν και τα 45 λεπτά. Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος αλλά και στο σημερινό παιχνίδι. Παίξαμε απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο, μια σκληρή ομάδα, που βρήκε λύσεις από τα δύο γκαρντ. Ο Τέρνερ μας «πλήγωσε» με κρίσιμα σουτ. Όλο το ματς ήταν στην παράταση το τρίποντο του Γκρίφιν, ένα ριμπάουντ και ένα λέι απ που χάσαμε και βέβαια, ένα δύσκολο καλάθι του Τέρνερ. Ξέρουμε ότι η κατάσταση θα πάει δυνατά μέχρι το τέλος» είπε ο τεχνικός της Λάρισας και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην εικόνα των νέων παικτών της ομάδας του.

«Είμαι ικανοποιημένος και από την προσπάθεια και από την απόδοση. Δεν είναι διόλου εύκολο να ενσωματώνεις δύο παίκτες μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου, από μία υποχρεωτική αλλαγή όπως είναι αυτές του Ουάσιγκτον και του Γκόρντον. Δεν είναι εύκολο να καλύψεις την απώλεια του Γουέμπ, αλλά δεν μπορώ να έχω παράπονο από τα παιδιά. Ο Γκόρντον ενώ ξεκίνησε δυνατά, στη συνέχεια βρέθηκε εκτός ρυθμού εξαιτίας ενός προβλήματος στο δάχτυλο».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις