ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Παναγιώτης Αντωνόπουλος: Ο Λαρισαίος τυροκόμος που έγινε μοντέλο ανοίγει τα χαρτιά του στο onlarissa.gr – «Μου άνοιξαν πόρτες…» (φωτο)

Ξεχώρισε αμέσως με την συμμετοχή του στο GNTM3, το ριάλιτι μοντέλων του «STAR» που τα τελευταία χρόνια σπάει τα κοντέρ στις τηλεθεάσεις.

Καίτοι δεν είχε καμία απολύτως προηγούμενη εμπειρία στο μόντελινγκ, ο Λαρισαίος Παναγιώτης Αντωνόπουλος από τους Αγίους Αναργύρους, εντυπωσίασε τους κριτές του GNTM και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι έφτασε αρκετά μακριά στον συγκεκριμένο διαγωνισμό.

Συνέντευξη στην Αθανασία Παύλου  

Είναι μόλις 23 ετών, τυροκόμος (κτηνοτρόφος-αγρότης) στο επάγγελμα και η αγάπη του για την μόδα αλλά και η ομορφιά του τον οδήγησαν στο να λάβει μέρος στο GNTM 3, όπου σίγουρα άφησε την «σφραγίδα» του.

Ο γοητευτικός Παναγιώτης μίλησε στο onlarissa.gr, για την εμπειρία του, τα σχέδιά του και ζωή του σήμερα μερικούς μήνες μετά την συναρπαστική εμπειρία που βίωσε στο GNTM.

Λίγους μήνες μετά την συμμετοχή σου στο GNTM 3, ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από την συμμετοχή σου στο παιχνίδι; Θα το ξανάκανες;

Η συμμετοχή σε έναν διαγωνισμό όπως το GNTM αποτελεί εμπειρία ζωής κατά την γνώμη μου. Οι εντυπώσεις μου είναι ως επί το πλείστον θετικές. Σίγουρα μέσα στο παιχνίδι επικρατεί πίεση και κούραση αλλά οι όμορφες στιγμές υπερτερούν. Δεν θα το ξαναέκανα γιατί πιστεύω ότι το έζησα στο έπακρον.

Πλέον συνεχίζεις να εργάζεσαι ως αγρότης- κτηνοτρόφος, ή στράφηκες αποκλειστικά στο modeling;

Δεν στράφηκα αποκλειστικά στο μόντελινγκ, καθώς στην Ελλάδα είναι δύσκολο να ζήσεις από αυτό. Συνεχίζω να εργάζομαι ως κτηνοτρόφος-αγρότης , αυτή είναι η δουλειά μου και η προτεραιότητα μου.

Δέχτηκες  προτάσεις για να ασχοληθείς με τον χώρο τις μόδας μετά την συμμετοχή σου στο παιχνίδι; Αν ναι, ποιες είναι αυτές;

Δέχτηκα κάποιες προτάσεις και έχω ήδη κάποια σχέδια για το μέλλον που θα προτιμούσα όμως να μείνουν κρυφά προς το παρόν.

Η εικόνα που βγήκε για τον χαρακτήρα σου μέσα από την προβολή των επεισοδίων είναι αντιπροσωπευτική της προσωπικότητάς σου;

Σίγουρα πολλές φορές στον διαγωνισμό έγινα εριστικός λόγω του εγκλεισμού. Στην έξω ζωή είμαι πιο άνετος και δεν δίνω σημασία σε μικροπρέπειες. Όμως δεν έχω μετανιώσει για κάτι.

Διατηρείς επαφές με κάποιους από τους συμπαίκτες σου;

Διατηρώ επαφές με τους περισσότερους από τους συμπαίκτες μου. Έχουμε αρκετά κοινά και έχουμε δέσει σαν παρέα.

Ποια η γεύση που σου άφησε το παιχνίδι και αν άλλαξε την εικόνα που είχες για τον χώρο…

Ο χώρος της μόδας είναι δύσκολος, το γνώριζα αυτό, αλλά παράλληλα και πολύ όμορφος με διαφορετικές πτυχές. Το παιχνίδι μου άφησε μια γλυκιά γεύση που θα μου μείνει αξέχαστη.

Ποια τα σχόλια που εισέπραξες από τον κόσμο μετά την συμμετοχή σου στο GNTM 3; Θετικό ή αρνητικό το πρόσημο;

Μετά την συμμετοχή σε ένα ριάλιτι, τα σχόλια είναι αναπόφευκτα. Πολλά θετικά αλλά και πολλά αρνητικά. Τα θετικά ήταν περισσότερα κάτι το οποίο το αντιλαμβάνομαι από την καθημερινή αγάπη που μου δίνει ο κόσμος.

Σε βλέπουμε να συμμετέχεις σε διαφημίσεις για καταστήματα της Λάρισας; Άνοιξαν πόρτες μετά το παιχνίδι;

Στην Λάρισα είναι η πρωταρχική μου δουλειά, οπότε ζω εκεί το μεγαλύτερο διάστημα. Με χαροποιεί που μπόρεσα και εκεί να εργαστώ ως μοντέλο ώστε να μη μένω στάσιμος και να μπορώ να εξελίσσομαι. Πόρτες άνοιξαν μετά το παιχνίδι, καθώς πριν από αυτό δεν είχα επαφή με την μόδα.

Παραμένεις κάτοικος των Αγίων Αναργύρων Λάρισας ή έχεις μετακομίσει στην πρωτεύουσα;

Ακόμα μένω στους Αγίους Αναργύρους λόγω δουλειάς, αλλά μέχρι στιγμής πηγαινοέρχομαι συχνά και στην Αθήνα.

Άλλαξε η συμπεριφορά των φίλων – γνωστών σου μετά την συμμετοχή σου;

Με τους φίλους μου η σχέση μας παρέμεινε η ίδια όπως πριν το διαγωνισμό πολλά έξτρα άτομα με προσέγγισαν όμως μετά το διαγωνισμό.

Ποιες είναι οι αγαπημένες σου συνήθειες στη Λάρισα; Τα αγαπημένα σου μέρη…

Οι συνήθειές μου δεν έχουν να κάνουν με τη Λάρισα δεν βγαίνω πολύ εκεί λόγω έλλειψης χρόνου αλλά παρόλα αυτά το αγαπημένο μου μέρος στη Λάρισα είναι το φρούριο θεωρό ότι είναι από τα ωραιότερα μέρη στην περιοχή μου.

Θα ήθελες να συμμετάσχεις και σε κάποιο άλλο ριάλιτι, όπως ;έπραξαν ορισμένοι συμπαίκτες σου από το GNTM 3; Και αν ναι ποιο θα ήταν αυτό;

Δεν θεωρώ ότι έχει περάσει αρκετό διάστημα από την αποχώρηση την δική μου και των συμπαικτών μου από το ριάλιτι. Είναι νωρίς ακόμα. Στο μέλλον, βλέπουμε.

Ποιος σε παρακίνησε να συμμετάσχεις στο παιχνίδι; Ήθελες πάντα να γίνεις μοντέλο;

Την αίτηση στο διαγωνισμό την έκανα μόνος μου καθώς πάντα έλεγα ότι αν βγει GNTM για άντρες θα λάβω μέρος. Είναι κάτι το οποίο μου άρεσε πολύ δεν ξέρω αν θέλω να ασχοληθώ όμως αποκλειστικά με αυτό. Μου αρέσει η αρχική μου δουλειά και θα ήθελα να το συνδυάσω. Πιστεύω ότι θα την παρατούσα μόνο αν μου γινότανε μία μεγάλη πρόταση πάνω στο μόντελινγκ.

Θα κυνηγούσες μια καριέρα στο εξωτερικό; Το σκέφτεσαι;

Δεν ξέρω αν θα κυνηγούσα μια καριέρα στο εξωτερικό. Μου αρέσει η Ελλάδα. Αλλά ποτέ μην λες ποτέ.

Ποια θεωρείς ότι είναι τα μεγαλύτερα προσόντα σου εμφανισιακά αλλά και ως προσωπικότητα;

Εμφανισιακά θεωρώ ότι δυνατό σημείο είναι τα μάτια μου, ενώ στην προσωπικότητα μου με χαρακτηρίζει πιστεύω η ισχυρή θέληση, η καλή διάθεση και η εργατικότητα.

Θεωρείς ότι ο νικητής του GNTM 3, άξιζε την πρωτιά;

Θεωρώ ότι ο Ηρακλής άξιζε την πρωτιά. Είναι όμορφος και εξωτερικά και εσωτερικά. Είμαστε φίλοι και έξω από το παιχνίδι και χάρηκα πολύ που το κέρδισε.

Θεωρείς ότι είσαι αδικημένος που δεν κατέκτησες την πρωτιά στο GNTM3 ή που δεν έφτασες στον τελικό;           

Δεν είμαι επαγγελματίας μοντέλο οπότε δεν θεωρώ άδικο το ότι δεν ήμουν ο νικητής. Έφτασα μακριά στο παιχνίδι, σίγουρα θα μπορούσα κι άλλο , αλλά δεν μου αρέσει να το σκέφτομαι. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται.

Με άριστα το 10 τι βαθμό βάζεις στον εαυτό σου από πλευράς ομορφιάς και δυνατότητας να διακριθείς στο μόντελινγκ;

Δεν θεωρώ ότι μπορώ να μου βάλω κάποιο βαθμό. Το μόντελινγκ είναι διαφορετικό από έναν βαθμό. Σε κάποιες δουλειές είσαι αυτό που θέλουν, σε κάποιες όχι, τόσο απλό.

Ποια η άποψή σου για το κίνημα «Metoo» που συντάραξε την Ελλάδα με τον καταιγισμό καταγγελιών γυναικών και ανδρών για κάθε είδους κακοποίηση που έχουν υποστεί στον εργασιακό τους χώρο; Σου έτυχε κάτι παρόμοιο; Σε …φοβίζει ότι μπορεί να σου συμβεί στον χώρο του μόντελινγκ;

Το κίνημα «Metoo» , θεωρώ ότι ήταν καιρός να δημιουργηθεί. Ακούμε πάντα φήμες για το τι συνέβαινε χωρίς να ξέρουμε την αλήθεια. Επιτέλους τα άτομα αυτά πήραν δύναμη το ένα από το άλλο, έσπασαν την σιωπή τους, έβγαλαν τον πόνο τους προς τα έξω και αλήθεια εύχομαι να πάρουν επιτέλους την δικαίωση που αξίζουν. Εμένα δεν μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο ποτέ, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Υποστηρίζω αυτά τα άτομα σαν να είμαι ένα από αυτά, και θέλω αυτοί οι «άνθρωποι» που έκαναν κατάχρηση της εξουσίας τους να τιμωρηθούν.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες