ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κάτας: «Θα παίξει με Μπαρτσελόνα ο Χεζόνια»

Τους… δύσπιστους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, μετά την αναβολή του ντεμπούτου του Μάριο Χεζόνια με τη φανέλα του Παναθηναϊκού απέναντι στον Άρη, καθησύχασε ο Όντεντ Κάτας αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης της 15ης αγωνιστικής της Basket League. Ο προπονητής των «πρασίνων» επιβεβαίωσε πως ο 26χρονος Κροάτης σούπερ σταρ θα αγωνιστεί κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ την Τρίτη (2/3, 21:00).

Συγκεκριμένα, ο Ισραηλινός είπε για τον Μάριο Χεζόνια μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ 3: «Είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα είναι στην ίδια κατάσταση που ήταν στην Μπαρτσελόνα. Είναι επιλογή να παίξει με Μπαρτσελόνα επειδή είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Είναι παίκτης που μου αρέσει πολύ η συμπεριφορά του. Ανυπομονώ να τον δω τις επόμενες ημέρες. Περιμένουμε να επιστρέψει ο Νέντοβιτς, ελπίζουμε να μην έχει κάτι σοβαρό ο Παπαπέτρου».

Για τα οκτώ εύστοχα τρίποντα του Τι Τζέι Μπρέι κόντρα στον Άρη, ο Κάτας σχολίασε: «Ο Τι Τζέι είναι πολύ καλός παίκτης. Είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε. Μας έλειπε ένας γκαρντ. Αυτό το παιχνίδι μας επέτρεψε να σουτάρουμε από μακριά, αλλά δεν θα είναι πάντα έτσι. Άλλες φορές θα βοηθήσει πολύ στην κυκλοφορία. Θέλουμε να παίξει όσο περισσότερο μπορεί. Είχαμε έναν τραυματισμό του Παπαπέτρου που ελπίζουμε να μην είναι σημαντικός. Παίξαμε καλό μπάσκετ».

Στο τέλος σχολίασε για το αγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού με τους Θεσσαλονικείς: «Αμυντικά μπορούσαμε να είμαστε πιο επιθετικοί, αλλά στο δεύτερο μέρος ήμασταν αυτοί που έπρεπε, ήμασταν επιθετικοί, γυρίσαμε την μπάλα. Μπήκαμε με περισσότερη αυτοπεποίθηση και το δεύτερο μέρος ήταν καλύτερο».

Πηγή: zougla.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις