ΛΑΡΙΣΑ

Τι απαντά το Μουσικό Σχολειό στην καταγγελία για ελλιπή θέρμανση

Απάντηση εξέδωσε η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Μουσικού Σχολείου Λάρισας με αφορμή καταγγελία για ελλιπή θέρμανση σε αίθουσες του.

Αναλυτικά η απάντηση: «Κύριοι, σε σχέση με τα «καταγγελλόμενα» του αναγνώστη σας, αναφέρουμε τα εξής: η θέρμανση στο Μουσικό σχολείο Λάρισας είναι απολύτως επαρκής, για τα δεδομένα μιας δημόσιας σχολικής μονάδας, συγκριτικά με άλλες. Είναι δεδομένο ότι σε συνθήκες πανδημίας και συνεχούς αερισμού των αιθουσών, όπως το Πρωτόκολλο λειτουργίας των σχολικών  μονάδων επιβάλλει, ενδεχομένως η θερμοκρασία να μην είναι πάντοτε η ιδεατή και κατά το δοκούν η επαρκής. Αυτό όμως δεν αναιρεί τις ατελεύτητες και άοκνες προσπάθειες της Διεύθυνσης του σχολείου μας για ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση των συνθηκών. Μάλιστα, ιδιαίτερα οι μικρές αίθουσες της Β΄ Λυκείου, που ο Αναγνώστης σας <<γνωρίζει πολύ καλά>>, έχουν ενισχυτικά εφοδιαστεί με δύο φορητά θερμαντικά σώματα, για να καλύψουν όποια δυσλειτουργία του υπάρχοντος συστήματος των aircondition.

Kάθε δύσπιστος ιδίοις όμμασι είναι ευπρόσδεκτος να το διαπιστώσει, ιδιαίτερα δε η Συντακτική σας ομάδα, η οποία όφειλε, στο πλαίσιο της Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας, τουλάχιστον να ζητήσει και την άποψη του σχολείου, σε σχέση με τα << καταγγελλόμενα>..

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διεύθυνση του Μουσικού σχολείου Λάρισας είναι ανοικτοί σε κάθε καλόπιστη κριτική, με στόχο τη βελτίωση της λειτουργίας του σχολείου, εφόσον αυτή είναι ορθολογική και δεν αγγίζει τα  όρια του παραλόγου.»

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις