ΛΑΡΙΣΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σύσκεψη στη Λάρισα με φόντο κινητοποιήσεις από τον Μουσικό Σύλλογο

Το παράρτημα Λάρισας του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου καλεί σύσκεψη σωματείων, φορέων και συλλογικοτήτων στον χώρο του Πολιτισμού από τον Νομό Λάρισας, την Δευτέρα 1η Μάρτη 2021, στις 8.00 μμ

Σκοπός της σύσκεψης είναι ο συντονισμός για την οργάνωση μιας σειράς κινητοποιήσεων με αφορμή τον ένα χρόνο από το κλείσιμο του χώρου του Πολιτισμού που θα κορυφωθούν το διήμερο 13 και 14 Μαρτίου σε πανελλαδικό επίπεδο.

Τις εκδηλώσεις αυτές, θα οργανώσουν Σωματεία και Φορείς (πάνω από 30 μέχρι στιγμής) σε όλη την Ελλάδα που πραγματοποίησαν τηλεδιάσκεψη την περασμένη εβδομάδα με στόχο:

  1. Να αναδείξουν την ανάγκη της κοινωνίας για πολιτιστική και ηθική ανάταση που ολοένα και μεγαλώνει
  2. Να αναδείξουν τι έκανε η Κυβέρνηση για τον Πολιτισμό όλο αυτό το διάστημα
  3. Να συνεχίσουν τους μεγάλους και σημαντικούς αγώνες που οργανώσαμε όλα τα καλλιτεχνικά σωματεία και μας έφεραν δίπλα στις ανάγκες της μεγάλης πλειονότητας. Είναι σημαντικό πως εκφράστηκε αμέριστη συμπαράσταση στα αιτήματά μας, σε όλες τις πρωτόγνωρες εξελίξεις στο χώρο της Τέχνης αυτήν την χρονιά.

Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατά, περνάμε στην επίθεση. Κάτω από το σύνθημα #artattack που εκφράζει την ανάγκη κλιμάκωσης της διεκδίκησής μας, οργανώνουμε πληθώρα κινητοποιήσεων και εκδηλώσεων σε όλη την Ελλάδα το επόμενο διάστημα!

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί μέσω zoom. Καλούμε καλλιτεχνικά σχήματα, φορείς, σωματεία, φοιτητικούς συλλόγους, μαθητικά συμβούλια να δηλώσουν συμμετοχή στην σύσκεψη στέλνοντας mail στο pmsparlar@gmail.com ή επικοινωνώντας με μέλη της διοίκησης: Λευτέρης Γάλλος 6945145223, Αχιλλέας Σίμος 6942233343, Φίλιππος Ζούκας 6983072118 , Κώστας Κωστούλης 6949614204, Γιώργος Μαγαλιός 6975553107, Χρήστος Καλαμπούκας 6980088385.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις