ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το χρώμα του νέου Land Rover Defender V8 είναι εμπνευσμένο από τη Σαντορίνη

Η Land Rover παρουσίασε το ανανεωμένο και πανίσχυρο νέο Defender για το 2022 σε δύο εκδόσεις. Επιδόσεις GT αυτοκινήτου έχει το Defender V8Πρόκειται για το “κοντό” Defender 90 V8 και το “μακρύ” Defender 110 V8 τα οποία αναβαθμίζονται σε όλα τα επίπεδα, ενώ θα είναι διαθέσιμη και μια ειδική έκδοση.

Στον κινητήρα, το νέο Defender είναι εξοπλισμένο με ένα V8 υπερτροφοδοτούμενο σύνολο με απόδοση 518 ίππους και 625 Nm ροπής. Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι αυτόματο 8τάχυτο, ενώ οι επιδόσεις πλησιάζουν εκείνες ενός supercar. Τα πρώτα 100 Km/h έρχονται σε μόλις 4,9 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει τα 240Km/h.

Οι μπλέ δαγκάνες στα φρένα διακρίνονται μέσα από τις ζάντες
Πολλά βοηθήματα οδήγησης και νέο σύστημα infotainment

Το Defender έχει ενισχυμένες προστατευτικές μπάρες στην περίπτωση ανατροπής του οχήματος, ενώ Ένας από τους χρωματισμούς έχει πάρει το όνομα Santorini Blackαναβαθμισμένο είναι και το πακέτο ηλεκτρονικών με νέο σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης στον πίσω άξονα και νέο σύστημα Terrain Responce που προσαρμόζει την απόκριση γκαζιού και τη ρύθμιση των αναρτήσεων ανάλογα με το έδαφος που κινείται το αυτοκίνητο. Οι τροχοί είναι 22 ιντσών, ενώ οι δαγκάνες των φρένων είναι βαμμένες σε μπλε χρώμα.

Μία από τις εκδόσεις χρωματισμού είναι εμπνευσμένη από την Σαντορίνη καθώς ονομάζεται Santorini Black. Στην περίπτωση του 110 V8 υπάρχει νέα οθόνη πληροφοριών 11,4 ιντσών με ασύρματο σύστημα φόρτισης των συσκευών και τεράστιες δυνατότητες συνδεσιμότητας. Τέλος, υπάρχει και μια νέα έκδοση XS η οποία όμως είναι διαθέσιμη μόνο με τον 3λιτρο υβριδικό κινητήρα με ένα πλούσιο όμως πακέτο εξοπλισμού.

To βίντεο παρουσίασης του νέου Defender V8

 

Τεράστια οθόνη αφής 11,4 ιντσών με άφθονες πληροφορίες

Ιδανικό για εκτός δρόμου περιπέτειες και πολλά κιλά διασκέδασης...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Jaguar Land Rover καταργεί 2.000 θέσεις εργασίας παγκοσμίως

Μόλις 25 τυχεροί θα κάνουν δικό τους αυτό το Land Rover Defender

Πηγή: zougla.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις