ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΕΚ: Με Σάκχοφ εναντίον του Παναθηναϊκού

Ο Γεβγκέν Σάκχοφ προπονήθηκε για δεύτερη διαδοχική ημέρα χωρίς την παραμικρή ενόχληση και θα βρίσκεται στην ενδεκάδα της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Ουκρανός που επιστρέφει έχοντας ξεπεράσει τη θλάση στο δικέφαλο, είναι ένας από τους παίκτες, στους οποίους θα στηριχτεί ο Μανόλο Χιμένεθ, ώστε την Κυριακή (28/2, 19:30, Novasports 1) να παρουσιάσει η ομάδα του βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες.

Βέβαια, υπάρχει και το δίλημμα για τον παίκτη που θα βρεθεί δίπλα του, αφού ο Σιμάνσκι είναι «καυτός» και μάλιστα βοηθάει πολύ στο σκοράρισμα, αλλά ο Κρίστιτσιτς είναι εκείνος, με τον οποίο ο Σάκχοφ ενδεχομένως να «δένει» περισσότερο. Πάντως, ο Πολωνός έχει το προβάδισμα έναντι του Κρίστιτσιτς να ξεκινήσει στο δίδυμο των χαφ, ανεξάρτητα με τον σχηματισμό του Χιμένεθ που θα είναι είτε 3-5-2 είτε 4-2-3-1. Στην πρώτη περίπτωση θέση στα δεξιά διεκδικεί ο Νταντσένκο.

Κατά τα άλλα, η προπόνηση διεξήχθη με τους γνωστούς απόντες. Οι Ολιβέιρα, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Σαμπανάτζαβιτς, Σαρδέλης, Γαλανόπουλος έκαναν ατομικά προγράμματα και ο Σιμόες θεραπεία.

Πηγή: zougla.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις