ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Σύλλογος Εργαζομένων Περιφέρειας Θεσσαλίας: Αυξημένες οι ανάγκες για μόνιμο προσωπικό

Την ανάγκη για να προσληφθούν άτομα στην περιφέρεια, επισημαίνει με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εργαζομένων Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Αναλυτικά: «Σχετικά με την έγκριση προσλήψεων τακτικού προσωπικού στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για το έτος 2021, σε κατεπείγουσα δια περιφοράς συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της ΠΘ θα εξεταστεί εισήγηση για την έγκριση προσλήψεων τακτικού προσωπικού για το έτος 2021, στην οποία προτείνεται η πρόσληψη πέντε (5) Γεωπόνων και τριών (3) Πολιτικών Μηχανικών, ενώ οι ανάγκες της ΠΘ στο  σύνολό τους είναι πολλαπλάσιες.

Αν ληφθεί υπόψη ότι με με την “Κινητικότητα” αντί να ενισχυθεί με προσωπικό η Περιφέρεια Θεσσαλίας, αυτή αποδυναμώνεται (για παράδειγμα στην ΠΕΜΣ υφίσταται άμεσα αρνητικό ισοζύγιο καθώς έρχονται δύο (2) υπάλληλοι ενώ θα αποχωρήσουν τέσσερις (4) είναι κατανοητό ότι οι ανάγκες για μόνιμο προσωπικό είναι αυξημένες. Επίσης, πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη οι αποχωρήσεις καθότι πολλοί  συνάδελφοι είναι κοντά σε ηλικία συνταξιοδότησης.

Ζητούμε την αύξηση των προσλήψεων στην Περιφέρεια Θεσσαλίας διότι η καρδιά της είναι οι μόνιμοι υπάλληλοί της και αυτό το δυναμικό πρέπει να ενισχυθεί ουσιαστικά και άμεσα.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες