ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Έφυγε» από τη ζωή ο πρώην μέσος της Αταλάντα, Γουίλι Τα Μπι

Ανείπωτη θλίψη σκόρπισε στο χώρο του ποδοσφαίρου η είδηση του θανάτου του 21χρονου, πρώην Ιβοριανού μέσου της Αταλάντα, Γουίλι Τα Μπι, ο οποίος «έφυγε» απ’ τη ζωή την Τρίτη (23/02) νικημένος από τον καρκίνο.

Ο εκλιπών κατέκτησε πριν από δύο χρόνια το πρωτάθλημα Primavera με την U19 της Αταλάντα και την τελευταία διετία έδινε έναν τεράστιο αγώνα κόντρα στον καρκίνο (είχε όγκο στο συκώτι του). Πριν από λίγους μήνες επέστρεψε στην Ακτή Ελεφαντοστού, αλλά δεν μπόρεσε να βγει νικητής απ’ την πιο μεγάλη μάχη της ζωής του.

Η είδηση βύθισε σε πένθος την Αταλάντα, η οποία εξέδωσε σχετική ανακοίνωση: «Ο πρόεδρος Αντόνιο Πρεκάσι και όλη η οικογένεια της Αταλάντα εκφράζουν τη βαθιά θλίψη τους για τον πρόωρο θάνατο του Γουιλι Μπρασιάνο Τα Μπι. Ένα σκληρό πεπρωμένο διέκοψε ένα όνειρο που ξεκίνησε με τη φανέλα της ομάδας μας τον Ιανουάριο του 2019.

Χρειάστηκε μόνο λίγους μήνες για να χαράξει την ηγετική παρουσία του στο πρωτάθλημα Primavera και να βοηθήσει να φέρει το Scudetto πίσω στο Μπέργκαμο, αλλά πάνω απ ‘όλα για να αφήσει μια υπέροχη μνήμη σε όλους μας. Αναπαύσου εν ειρήνη…».

Πηγή: zougla.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις