ΛΑΡΙΣΑ

Αποκαταστάθηκαν οι ζημιές στο ΚΔΑΠ της Κοινότητας Βασιλή με την ευγενική χορηγία του ΔΕΣΦΑ Α.Ε.

Στη συντήρηση και αποκατάσταση του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιού στην Τοπική Κοινότητα Βασιλή προχώρησε ο Δήμος Φαρσάλων με την ευγενική χορηγία του ΔΕΣΦΑ Α.Ε. (Διαχειριστής Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου).

Τα έργα έλαβαν χώρα επ’ αφορμή των ζημιών που προκλήθηκαν στο κτήριο του ΚΔΑΠ από τα ακραία καιρικά φαινόμενα στα τέλη του περασμένου Σεπτεμβρίου.

Υλοποιήθηκαν εργασίες ανακαίνισης και ελαιοχρωματισμού των εξωτερικών και των εσωτερικών επιφανειών του ισογείου που περιλαμβάνει 2 αίθουσες διδασκαλίας και τα γραφεία των εκπαιδευτικών.

Κατασκευάστηκε ράμπα για Άτομα με Αναπηρία στην είσοδο του κτηρίου και ειδική τουαλέτα για ΑμεΑ, τοποθετήθηκαν νέα αντιολισθητικά πλακίδια στα δάπεδα και αντικαταστάθηκε η εξωτερική πόρτα του κτηρίου.

Το συνολικό κόστος του έργου ανήλθε στις 11.400 ευρώ και καλύφθηκε εξ’ ολοκλήρου από τον ΔΕΣΦΑ Α.Ε. που προσφέρθηκε ευγενικά να συνδράμει.

Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν και οι εγκαταστάσεις του ΚΔΑΠ Βασιλή παραδόθηκαν και πάλι προς χρήση με μία σεμνή τελετή, στην οποία τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την προστασία από την πανδημία.

Στην τελετή το παρόν έδωσαν ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου, ο Central Greece O&M Center Manager του ΔΕΣΦΑ Α.Ε. κ. Ευάγγελος Λυκούρης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φαρσάλων κ. Κωνσταντίνος Δαμιανός, η πρόεδρος της ΔΗΚΕΦΑ κ. Ευαγγελία Χαμορούσου, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βασιλή κ. Γιώργος Μπόγκας, το μέλος της διοίκησης της ΔΗΚΕΦΑ κ. Κωνσταντίνος Μπαλατσός και η διευθύντρια της ΔΗΚΕΦΑ κ. Βέρα Κυρίτση.

Ιδιαίτερα σημαντική στην υλοποίηση του έργου, ήταν η συνδρομή του Division Director of Asset Management του ΔΕΣΦΑ Α.Ε. κ. Νικόλαου Κατσή και του Department Manager of Transmission Network O&M του ΔΕΣΦΑ Α.Ε. κ. Απόστολου Παπαδόπουλου.

Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου τόνισε τα εξής:

«Ο «Ιανός» άνοιξε πολλές πληγές στην επαρχία Φαρσάλων και η Τοπική Κοινότητα του Βασιλή υπέστη σημαντικές ζημιές. Στα δύσκολα όμως ως κοινωνία δείχνουμε πως μπορούμε να είμαστε ο ένας δίπλα στον άλλο. Έμπρακτη απόδειξη η πολύτιμη συνδρομή του ΔΕΣΦΑ Α.Ε. στην προσπάθεια αποκατάστασης των ζημιών, με την εξ’ ολοκλήρου ανάληψη του κόστους αποκατάστασης του ΚΔΑΠ στο Βασιλή. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Λυκούρη για την παρουσία του σήμερα εδώ, αλλά και δύο ακόμη στελέχη της εταιρείας, τους κ.κ. Κατσή και Παπαδόπουλο για την συμβολή τους. Η εταιρική κοινωνική ευθύνη του ΔΕΣΦΑ Α.Ε. αποδεικνύεται σπουδαία και ωφέλιμη για τις κοινωνίες. Εύχομαι αυτή η πρωτοβουλία να βρει μιμητές γιατί η αυτοδιοίκηση τους έχει ανάγκη. Ευχαριστούμε τον ΔΕΣΦΑ Α.Ε. που βρίσκεται στο πλευρό μας».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες