ΛΑΡΙΣΑ

Ξηρομερίτης: «Έκτακτη σύγκλιση του δημοτικού συμβουλίου για τα ραγδαία φαινόμενα βίας και τρομοκρατίας»

Έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου δήμου Λαρισαίων ζητά ο δημοτικός σύμβουλος κ. Μάριος Ξηρομερίτης: «μετά την αύξηση των κρουσμάτων βίας (ψυχολογικής ) προς φυσικά πρόσωπα καθώς και τρομοκρατικών επιθέσεων  με εκρηκτικούς μηχανισμούς  εναντίων νομικών προσώπων», όπως τονίζει στην ανακοίνωσή του. Αναλυτικά:

Μετά την αύξηση των κρουσμάτων βίας (ψυχολογικής ) προς φυσικά πρόσωπα καθώς και τρομοκρατικών επιθέσεων  με εκρηκτικούς μηχανισμούς  εναντίων νομικών προσώπων καθώς και σωματικής βίας με εκφοβισμό  συνανθρώπων μας στον χώρο εργασίας τους θεωρώ ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο στον Δήμο Λαρισαίων .

ΈΚΤΑΚΤΑ και με τη  μορφή ΚΑΤΕΠΕΊΓΟΝΤΟΣ πρέπει να συγκληθεί το δημοτικό συμβούλιο και όλοι οι φορείς που έχουν  υποστεί τέτοιες αντιδημοκρατικές και επικίνδυνες καταστάσεις  για να βρεθούν ΛΥΣΕΙΣ  στο πρόβλημα αυτό που κάθε εβδομάδα ,μεγεθύνεται πριν ζήσουμε φαινόμενα όπως της MARFIN.

Η κοινωνία της Λάρισας παρακολουθεί ανήσυχη και με φόβο τα αλλεπάλληλα κρούσματα που λαμβάνουν χώρα ιδιαίτερα στο κέντρο της πόλης όπως ήταν η κατάληψη του Χατζηγιάννειου κέντρου, βανδαλισμοί στο δικαστικό μέγαρο και σε γραφεία βουλευτή, κατάληψη Δημοτικού Ραδιοφώνου με αποκορύφωμα τον εκρηκτικό μηχανισμό σε υποκατάστημα τράπεζας! Όλοι κινδυνεύουμε και όλοι ανησυχούμε για την εξέλιξη και πορεία αυτού του εκτροχιασμού.

Ας ενωθούμε όλοι μαζί να αγωνιστούμε για την ηρεμία στον δήμο μας που αποτελεί βασική προϋπόθεση προάσπιση της Δημοκρατίας μας !

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες