ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Volley League Ανδρών: MVP της 2ης αγωνιστικής ο Τσάτσιτς

Ο Μαυροβούνιος ακραίος του Παναθηναϊκού, Βόγιν Τσάτσιτς, αναδείχτηκε πολυτιμότερος αθλητής (MVP) της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volley League ανδρών η οποία ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου με τον αγώνα ΠΑΟΚ – ΟΦΗ 3-1.

Ο Τσάτσιτς ήταν ο πρωταγωνιστής στην εκτός έδρας νίκη με 3-0 επί της Κηφισιάς, στις 2 Νοεμβρίου 2020, καθώς σημείωσε 15 πόντους με 11/19 επιθέσεις (58% αποτελεσματικότητα), 2 πόντους από μπλοκ και 2 άσσους μετά από 11 σερβίς. Επίσης πήρε 15 υποδοχές με 40% υποδοχή και 40% άριστες.

Είναι η δεύτερη φορά που ο Τσάτσιτς αναδεικνύεται MVP μετά την 16η αγωνιστική της σεζόν 2019-20, η πρώτη φορά που αθλητής του Παναθηναϊκού αναδεικνύεται MVP τη σεζόν 2020-21 και η 69η φορά στην 22χρονη ιστορία του θεσμού που παίκτης των «πρασίνων» λαμβάνει τίτλο ΜVP.

«Πάντοτε είναι τιμητικός ένας τίτλος MVP καθώς είναι ένας είδος επιβράβευσης για την εμφάνιση ενός αθλητή. Από κει και πέρα θέλω πάντα από την πλευρά μου να προσφέρω τα μέγιστα ώστε η ομάδα μου να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Είμαστε οι εν ενεργεία πρωταθλητές και στόχος του Παναθηναϊκού θα είναι πάντα οι τίτλοι», σχολίασε ο αθλητής.

O Βόγιν Τσάτσιτς γεννήθηκε στις 31 Μαρτίου του 1990, έχει ύψος 2.02μ., αγωνίζεται ως ακραίος και έχει διαγράψει μια μεγάλη καριέρα τόσο σε εθνικό, όσο και σε διασυλλογικό επίπεδο.

Πηγή: zougla.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις