ΛΑΡΙΣΑ

Εισαγγελέας για τις μετακινήσεις υπαλλήλων από το φαρμακείο του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας

Την παρέμβαση του εισαγγελέα με κατεπείγοντα χαρακτήρα προκάλεσε η καταγγελία για την κατάσταση που επικρατεί στο Φαρμακείο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας στην οποία προέβη η βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Ευαγγελία Λιακούλη, καταθέτοντας ερώτηση στον αρμόδιο υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια.

Όπως σημειώνει στην αναφορά της η κ. Λιακούλη, «στον οργανισμό του Νοσοκομείου, προβλέπονται επτά (7) θέσεις Νοσοκομειακών Φαρμακοποιών, ενώ σήμερα υπηρετούν σταθερά μόνο τρεις (3). Αντίστοιχα, στην κατηγορία Βοηθών Φαρμακείου, ενώ προβλέπονται δώδεκα (12) θέσεις, υπηρετούσαν μέχρι πριν λίγες ημέρες σταθερά μόνο δύο (2) και τώρα… κανείς!».

Από την πλευρά του ο διοικητής του Νοσοκομείου, Δημήτρης Κατσικονούρης διαψεύδει την κ. Λιακούλη και υποστηρίζει πως «δεν μετακινήθηκαν υπάλληλοι από το Φαρμακείο στο Εργαστήριο Κυτταροστατικών Φαρμάκων του Νοσοκομείου παρά αξιοποιήθηκαν για την υποστήριξη των Κεντρικών Μονάδων ενώ έχουν κληθεί σε απολογία δύο νοσηλεύτριες που αρνήθηκαν τη στελέχωση του εργαστηρίου για τον εφοδιασμό των κλινικών του ιδρύματος με φάρμακα».

Πηγή: ert.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες