Life & Style

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη για τον γάμο της με τον Σπύρο Δημητρίου: «Ήταν όλο πολύ γρήγορο και κεραυνοβόλο»

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ήταν καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά στο Καλό Μεσημεράκι την Τετάρτη και μίλησε για τη συμμετοχή της στο Voice, την στασιμότητα που βιώνουν οι καλλιτέχνες λόγω της πανδημίας αλλά και για τον γάμο της με τον δικηγόρο Σπύρο Δημητρίου.

«Για μένα η τηλεόραση είναι εντελώς ένας άλλο κόσμος. Είναι πολύ μεγάλη έκθεση, είχα πολύ αγωνία. Ευτυχώς με βοήθησαν και ο Σάκης και ο Πάνος και η Έλενα. Φέτος είμαι πολύ πιο ήσυχη. Με όλη αυτή τη στασιμότητα στο δημιουργία μας, το Voice ήταν ένα δώρο» δήλωσε η τραγουδίστρια.

Όταν ρωτήθηκε για τον γάμο της σχολίασε: «Ήταν πολύ όμορφα και για μένα και για όλους. Ήταν πολύ τονωτικό μέσα σε όλη αυτή την απομόνωση. Το ότι σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα βρέθηκε ο άνθρωπος που μπορεί να υπάρξει δίπλα μου και να υπάρξω και γω σ αυτόν, μας τόνωσε πολύ! Ήταν όλο πολύ γρήγορο και κεραυνοβόλο. Αλλά ταιριάζει και σε μένα και στον Σπύρο. Και γω και ο Σπύρος δεν είμαστε 23 χρονών, ήμασταν συνειδητοί και οι δυο. Είμαστε συντονισμένοι και όταν γνωριστούμε, θα συντονιστούμε ακόμα περισσότερο».

Δείτε το βίντεο:

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις