ΛΑΡΙΣΑ

Κάλεσμα της ΕΛΜΕ για συμμετοχή στο φοιτητικό συλλαλητήριο της Λάρισας

Να συμμετέχουν στο φοιτητικό συλλαλητήριο που θα γίνει αύριο Πέμπτη στις 2 το μεσημέρι στην πλατεία Ταχυδρομείου στη Λάρισα, καλεί τους πολίτες η ΕΛΜΕ Λάρισας.

Σε σχετική ανακοίνωση, «το ΔΣ της ΟΛΜΕ χαιρετίζει τα μαζικά συλλαλητήρια φοιτητών – εκπαιδευτικών και νεολαίας που πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες και συνεχίζουν να πραγματοποιούνται  ενάντια στα αντιεκπαιδευτικά μέτρα της κυβέρνησης. Η κυβέρνηση, εν μέσω πανδημίας και καραντίνας, και παρά τη γενικευμένη απόρριψη των μέτρων από το εκπαιδευτικό κίνημα, επιχειρεί να ψηφίσει  ένα ακόμα απαράδεκτο νομοσχέδιο, χωρίς κανένα διάλογο με τους εμπλεκόμενους στην εκπαιδευτική διαδικασία. Το ΥΠΑΙΘ επιβεβαιώνει για μία ακόμα φορά την αυθαιρεσία στην λήψη αποφάσεων, την αναλγησία και την απόστασή του από την εκπαιδευτική πραγματικότητα.

Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ Ν. Λάρισας σας καλεί όλους και όλες  στη συγκέντρωση που διοργανώνουν οι φοιτητικοί  σύλλογοι την Πέμπτη 11-2-21 στην Πλατεία Ταχυδρομείου στις 14:00. Απαιτούμε την απόσυρση του νομοσχεδίου, τηρούμε όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα προστασίας.»

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις