ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Συγκινητικές στιγμές τιμής και μνήμης για τους αδικοχαμένους Λαρισαίους υγειονομικούς του Γενικού Νοσοκομείου (φωτό – video)

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν πριν τον αγώνα μπάσκετ της Λάρισα Bread Factory με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της “Monday Game Night Against Covid-19”.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τους αδικοχαμένους γιατρούς Θεόδωρο Χατζόπουλο και Τηλέμαχο Ζαφειρίδη και την υγειονομικό Αναστασία Παρασκευούδη.

Δείτε το βίντεο:

ΔΩΡΕΕΣ ΣΤΑ ΔΥΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Στο περιθώριο του φιλικού αγώνα του Ολυμπιακού με τη Λάρισα, παραδόθηκε υγειονομικό υλικό για την κάλυψη των αναγκών τόσο του Πανεπιστημιακού, όσο και του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, Γρηγόρης Βλαχάκης παρέλαβε υγειονομικό υλικό για την κάλυψη των αναγκών του Νοσοκομείου στο περιθώριο της φιλικής αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τους Θεσσαλούς στο ΣΕΦ.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, ο αρχηγός των Πειραιωτών, Βασίλης Σπανούλης και ο Θεόδωρος Τζαβιδόπουλος, Sponsorship Manager της bwin, Μεγάλου Χορηγού της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, παρέδωσαν στον Γρηγόρη Βλαχάκη, Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας το οποίο αποτελεί και Νοσοκομείο Αναφοράς του Covid-19, υγειονομικό υλικό για την κάλυψη των αναγκών του Νοσοκομείου.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης και ο Θεόδωρος Τζαβιδόπουλος, Sponsorship Manager της bwin, Μεγάλου Χορηγού των «ερυθρόλευκων», παρέδωσαν στον Φίλιππο Τριποσκιάδη, καθηγητή καρδιολογίας και διευθυντή της καρδιολογικής κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, υγειονομικό υλικό για την κάλυψη των αναγκών του Νοσοκομείου.

“Ευχαριστούμε για την συμπαράσταση την ΚΑΕ Ολυμπιακός που μέσω του προγράμματός “Bwin Monday’s Night against COVID” προσέφερε το απαραίτητο υγειονομικό υλικό στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας χειρουργικές μάσκες και γάντια” δήλωση ο κ. Βλαχάκης.

«Ευχαριστούμε όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλουν καθημερινά στη μάχη κατά της πανδημίας!» ήταν το μήνυμα της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο περιθώριο της φιλικής αναμέτρησης με τη Λάρισα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Στο αγωνιστικό σκέλος ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε της Λάρισας με 89-61.

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις