ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Λάρισα: Ραγίζει καρδιές η μάνα της 19χρονης Αγλαΐας: Το τατουάζ στο χέρι και τα αναπάντητα ερωτήματα

Έχει περάσει ένας μήνας και λίγες μέρες, από την στιγμή που η μοίρα ήθελε να κοπεί το νήμα της ζωής της όμορφης Αγλαΐας, μόλις στα 19 της χρόνια.

Λίγες ώρες μετά την έλευση του νέου χρόνου, η γιορτή μετατράπηκε σε τραγωδία, όταν όχημα στο οποίο επέβαινε η νεαρή και οδηγούσε 21χρονος, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, προσέκρουσε σε τσιμεντένια περίφραξη κέντρου δεξιώσεων στο δρόμο Λάρισας – Αμπελώνα, με αποτέλεσμα η κοπέλα να χάσει τη ζωή της.

Η άτυχη 19χρονη Αγλαΐα

Από τότε, η μητέρα της 19χρονης αδικοχαμένης Αγλαΐας, με σπαρακτικές αναρτήσεις της στα social media, δείχνει να μην μπορεί να δεχτεί το κακό που έχει βρει την ίδια, αλλά και την υπόλοιπη οικογένεια. Εκφράζει συνεχώς τον πόνο, την θλίψη και προσπαθεί να βρει απαντήσεις στα «γιατί» που την βασανίζουν, γράφοντας πόσο πολύ της λείπει η κόρη της.

Χαρακτηριστικές είναι οι αναρτήσεις της ωστόσο, εδώ και λίγες ώρες, για ερωτήματα στα οποία όπως αναφέρει θα ψάξει να βρει απαντήσεις και δεν θα αφήσει τίποτα στην τύχη του:

«Κοριτσάκι μου θέλω να ξέρεις ότι δεν θα αφήσω τίποτα στην τύχη τούς θα βρω την άκρη εγώ. Και το ξέρεις πολύ καλά τι μαμά είχες. Όλοι θα πληρώσουν στο υπόσχομαι. Μου λείπεις πολύ», γράφει.

Η ίδια κοινοποίησε επίσης ανάρτηση συγγενικού της προσώπου, με φωτογραφίες από το σημείο του συμβάντος, με το εξής κείμενο:

«Στο σημείο αυτό η Αγλαΐα μας έχασε την ζωή της 1/1/2021 στο φρικτό τροχαίο που υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα θα ανοίξουν στόματα και η δικαιοσύνη θα κάνει το έργο της ότι και αν κρύβουν!! Το οφείλουμε στην μνήμη της!!!».

Δείτε την ανάρτηση:

Συγκίνηση προκαλεί επίσης, η κίνησή της να «ντύσει» το σώμα της με την εικόνα της αδικοχαμένης κόρης της, αφού έκανε τατουάζ στο χέρι της, με το πρόσωπο της όμορφης Αγλαΐας και την ημερομηνία 1/1/2021, την ημερομηνία δηλαδή, που έμελλε να αλλάξει όλη της τη ζωή, αφού έχασε το σπλάχνο της.
Κάτι το οποίο, επίσης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, κοινοποιώντας φωτογραφίες με το τελικό αποτέλεσμα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

Στο σημείο που έγινε το τραγικό συμβάν, στο δρόμο Λάρισας – Αμπελώνα, έχει τοποθετηθεί εκκλησάκι με καντήλι και λουλούδια, στη μνήμη της αδικοχαμένης Αγλαΐας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες