Life & Style

Στην κρατική τηλεόραση φέρεται να αναζητούν την «εξαφάνιση» του Πέτρου Φιλιππίδη

 

Τον ασκό του Αιόλου άνοιξε η είδηση της καταγγελίας που μετέδωσε το MEGA στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της περασμένης Πέμπτης με τίτλο: «Επίσημη καταγγελία τριών ηθοποιών στο ΣΕΗ κατά του Πέτρου Φιλιππίδη για εργασιακό εκφοβισμό και σεξουαλική παρενόχληση».

Η καταγγελία της Άννας- Μαρίας Παπαχαραλάμπους, της Πηνελόπης Αναστασοπούλου και της Λένας Δροσάκη κατά του Πέτρου Φιλιππίδη έγινε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) και  με αυτήν οι τρεις γυναίκες ζητούν την οριστική διαγραφή του συναδέλφου τους από το Σωματείο.

Την ίδια στιγμή που ο καταγγελλόμενος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο ιδιωτικό θεραπευτήριο «Υγεία» μετά από λιποθυμικό επεισόδιο που συνέβη στην κατοικία του στο Ψυχικό και παραμένει άγνωστο πότε θα πάρει εξιτήριο.

Την ίδια στιγμή οι πληροφορίες επιμένουν ότι και άλλες γυναίκες ετοιμάζουν καταγγελίες κατά του Πέτρου Φιλιππίδη, χωρίς όμως να υπάρχει μέχρι στιγμής κάποια εξέλιξη.

Νομικοί κύκλοι τονίζουν ότι δεν μπορεί να υπάρξει δικαστική εξέλιξη στις κατηγορίες των τριών γυναικών αφού τέτοια αδικήματα θα πρέπει να καταγγέλλονται εντός τριών μηνών από την ημέρα που συνέβησαν.

Η αποκαθήλωση του Πέτρου Φιλιππίδη είχε ήδη ξεκινήσει, ενώ οι τελευταίες πληροφορίες από τον χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης συνηγορούν πλέον σε αυτή την εξέλιξη.

Μετά τα όσα έγιναν γνωστά, στην κρατική τηλεόραση φέρεται να αναζητούν πλέον την λύση της «εξαφάνισης» του Πέτρου Φιλιππίδη από την επιτυχημένη σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο». Έτσι αναζητείται η κατάλληλη λύση για να τελειώσει ο ρόλος του με κάποιο ευφάνταστο τρόπο ή αν αυτό δεν μπορεί να γίνει να αντικατασταθεί από άλλο ηθοποιό.

Εκτός όμως από την σειρά σε άδοξο τέλος οδεύει πλέον και η συνεργασία του με την Digea αφού είχε επιλεχθεί ως πρωταγωνιστής της διαφημιστικής της καμπάνιας για τις νέες, οριστικές τηλεοπτικές συχνότητες που ξεκίνησε τον Δεκέμβριο.

Από την περασμένη Τετάρτη το διαφημιστικό σποτ δεν προβαλλόταν πλέον από τα κανάλια αν και η καμπάνια για τις συγκεκριμένες περιοχές της χώρας που πρέπει να εναρμονιστούν με το ψηφιακό σήμα, τελείωνε την εβδομάδα που διανύουμε.

Σύμφωνα με πληροφορίες το επόμενο μέρος της που ξεκινάει προς τα τέλη του μήνα δεν θα έχει πρωταγωνιστή τον Πέτρο Φιλιππίδη αλλά πιθανότατα κάποιον άλλο συνάδελφό του.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις