ΛΑΡΙΣΑ

Κοντοζαμάνης σε Χαρακόπουλο: Εμβολιασμοί για COVID-19 και στα Κέντρα Υγείας Τυρνάβου και Γόννων

Τη διαβεβαίωση ότι τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσουν εμβολιασμοί και στα Κέντρα Υγείας Τυρνάβου και Γόννων έδωσε στον βουλευτή Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμο Χαρακόπουλο ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Ο Θεσσαλός πολιτικός, μετέφερε το αίτημα πολλών συμπολιτών που επιθυμούν να κάνουν το εμβόλιο, αλλά, είτε ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες, είτε έχουν κινητικά προβλήματα και θα ήταν δύσκολη η μετακίνησή τους στη Λάρισα.

Σε δήλωσή του ο Μάξιμος Χαρακόπουλος ευχαριστεί τον υπουργό για την άμεση ανταπόκρισή και υπογραμμίζει ότι χρέος μας είναι να διευκολύνουμε τον εμβολιασμό όσων το επιθυμούν ως ασπίδα προστασίας. Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει «κάθε εμβόλιο που γίνεται είναι και ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας, ένα βήμα για την απελευθέρωση της ανθρωπότητας από την απειλή του θανάτου. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, με σχέδιο και αποτελεσματικότητα, διαχειρίζεται την πρωτόγνωρη κατάσταση στην οποία βρεθήκαμε αντιμέτωποι. Στόχος είναι να εμβολιαστούμε όλοι όσοι το επιθυμούμε και συνειδητοποιούμε την ανάγκη να υπάρξει μια ασπίδα προστασίας για τη ζωή τη δική μας και των συνανθρώπων μας. Γι αυτό πρέπει να παρασχεθεί κάθε διευκόλυνση εμβολιασμού, ιδιαίτερα σε συμπολίτες μας που ανήκουν σε ευάλωτες κατηγορίες του πληθυσμού. Ευχαριστώ τον υπουργό για τα άμεσα αντανακλαστικά που επέδειξε, όταν του έθεσα τις διαμαρτυρίες ηλικιωμένων από τα Φάρσαλα και την Αγιά για τις μετακινήσεις στις οποίες πρέπει να υποβληθούν για να εμβολιαστούν. Σε συνέχεια της επικοινωνίας μας με ενημέρωσε ότι, εκτός των εμβολιαστικών κέντρων στις ανωτέρω κωμοπόλεις του νομού, με βάση τον σχεδιασμό έως τις 15 Φεβρουαρίου θα ξεκινήσουν εμβολιασμοί και στα Κέντρα Υγείας Τυρνάβου και Γόννων. Καλώ τους πολίτες να μην παρασύρονται από ψευδείς ειδήσεις, από fake news και συνομωσιολογίες. Η αντιμετώπιση της πανδημίας είναι μαραθώνιος, που θέλει υπομονή, επιμονή, και προσήλωση στο στόχο».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις