Life & Style

Gigi Hadid: Κλέβει τις εντυπώσεις στο πρώτο της εξώφυλλο μετά τη γέννηση της κόρης της

 

Το διάσημο μοντέλο Gigi Hadid έκανε δυνατό comeback μετά τη γέννηση της κόρης της. Η Gigi ποζάρει στο εξώφυλλο της Vogue για το τεύχος Μαρτίου, φορώντας ένα Prada μαντό ενώ φωτογραφίζεται από τον Ethan James Green στο πρώτο της cover που σηματοδοτεί την επιστροφή της στο χώρο της μόδας σαν μητέρα πια.

Η Gigi μιλάει για όλα και κάνει και ένα εντυπωσιακό editorial με εντυπωσιακά fashion looks όπως μας έχει συνηθίσει με την μεγάλη της καριέρα όλα αυτά τα χρόνια.

«Αυτό που πραγματικά ήθελα, ήταν να νιώθω ότι αυτό είναι μια φυσιολογική διαδικασία για τις γυναίκες» είπε το supermodel. Είχε προγραμματίσει να γεννήσει σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης, αλλά στη συνέχεια ξέσπασε ο COVID και ο περιορισμός των ατόμων στην αίθουσα τοκετών, θα απέτρεπαν τη Υοlanda και την Bella να είναι παρούσες. Στη συνέχεια, αυτή και ο Malik παρακολούθησαν το ντοκιμαντέρ του 2008 The Business of Being Born, το οποίο μιλά μεταξύ άλλων για μια επιτυχημένη γέννηση στο σπίτι. «Και οι δύο κοιτάξαμε ο ένας τον άλλον και καταλάβαμε ότι αυτό είναι για εμάς», αποκαλύπτει η Gigi.

Το κοριτσάκι με το ιδιαίτερο όνομα Khai, το οποίο αποκάλυψε η ίδια η Gigi στο Instagram τον Ιανουάριο, προέρχεται από τα Αραβικά και σημαίνει «το επιλεγμένο». Για τον πόνο της γέννας η Gigi σχολιάζει: «Ήξερα ότι θα ήταν ο πιο τρελός πόνος στη ζωή μου, αλλά πρέπει να παραδοθείς σε αυτό».

Η προστασία της ιδιωτικής ζωής του παιδιού τους είναι κάτι που τόσο η ίδια όσο και ο Μalik έχουν ως κοινή γραμμή, από την αρχή, λέει. «Έχω φίλους που είναι δημόσιες προσωπικότητες και το έχουν κάνει, και βλέπω τα παιδιά τους να ανθίζουν πραγματικά με διαφορετικό τρόπο» τόνισε αναφερόμενη στους Blake Lively και Ryan Reynolds.

Σε άλλη φωτογραφία εμφανίζεται με γαλάζιο φόρεμα Versace, με prints εμπνευσμένα από τον ωκεανό και γούνινο καπέλο Emma Brewin, ενώ τα μακριά ολόισια μαλλιά της αποπνέουν 70s στιλ.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις