ΛΑΡΙΣΑ

Νέα παράσταση διαμαρτυρίας Λαρισαίων εκπαιδευτικών στην Περιφερειακή Δ/νση Εκπ/σης Θεσσαλίας

Λαρισαίοι εκπαιδευτικοί θα διαμαρτυρηθούν για μια ακόμη φορά σήμερα το μεσημέρι της Τετάρτης και ώρα 2.15 στην Περιφερειακή Δ/νση Εκπ/σης Θεσσαλίας για τις νέες ρυθμίσεις της κυβέρνησης στο Δημόσιο Σχολείο, σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας «Κων/νος Κούμας, η οποία αναφέρει τα εξής:

Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείο Παιδείας, αντί να ικανοποιήσει τις δίκαιες διεκδικήσεις του εκπαιδευτικού κινήματος, προχωρά  σε αντιεκπαιδευτικές ρυθμίσεις που υποβαθμίζουν το Δημόσιο σχολείο.

Εν μία νυκτί προχώρησαν στην επέκταση της αποχώρησης των νηπίων από τα Νηπιαγωγεία μέσω Υπουργικής Απόφασης και ξεκινούν τη διαδικασία της Εσωτερικής και Εξωτερικής Αξιολόγησης του εκπαιδευτικού έργου αντί να αναλάβουν τις ευθύνες τους για την εγκατάλειψη του Δημόσιου Σχολείου.

Δυναμώνουμε τον αγώνα ενάντια στις επιχειρούμενες αντιεκπαιδευτικές-αντεργατικές ρυθμίσεις. Δυναμώνουμε τον αγώνα για σχολεία ανοιχτά και υγειονομικά ασφαλή!

  • Εδώ και τώρα μέτρα για σχολεία ανοιχτά και ασφαλή, με βάση τις θέσεις του κλάδου.
  • Να αποσυρθεί εδώ και τώρα η Υπουργική Απόφαση για το ωράριο των Νηπιαγωγών.
  • Να καταργηθούν ο νόμος 4692/2020 και η Υπουργική Απόφαση για την εσωτερική – εξωτερική αξιολόγηση των σχολικών μονάδων ως προς το εκπαιδευτικό τους έργο.
Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες