ΛΑΡΙΣΑ

Με μάσκες και αποστάσεις άνοιξαν και πάλι τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ στη Λάρισα (φώτο)

Επανεκκίνηση για τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, σήμερα Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου και στη Λάρισα, μετά από ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα που έμειναν κλειστά μετά από απόφαση της Κυβέρνησης και των ειδικών, στα πλαίσια των μέτρων που τίθενται σε ισχύ ανά διαστήματα, ώστε να περιοριστεί η μετάδοση του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τα μέτρα που ισχύουν μετά την επανεκκίνηση επιτρέπεται η παραμονή ενός πελάτη ανά 25τ.μ., με αποστάσεις τουλάχιστον 1,5 μέτρου μεταξύ όσων βρίσκονται στο χώρο, συχνή χρήση αντισηπτικού, προτίμηση στις ανέπαφες συναλλαγές, απόσταση τουλάχιστον δύο μέτρων κατά το χρόνο αναμονής στο ταμείο και βέβαια απαγορεύεται η ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων.

Το ωράριο λειτουργίας κατόπιν των έκτακτων μέτρων που έλαβε η Κυβέρνηση, στο πλαίσιο περιορισμού του Covid-19 είναι 7.00 το πρωί με 8.00 το βράδυ (προαιρετικό).

Σε δηλώσεις του κ. Κ. Γαλάνη, ιδιοκτήτη του πρακτορείου ΟΠΑΠ των αδελφών Γαλάνη, στην οδό Δευκαλίωνος 16 στη Λάρισα, στο onlarissa.gr σχετικά με το πόσο επηρέασε τους ιδιοκτήτες των συγκεκριμένων επιχειρήσεων το μεγάλο χρονικό διάστημα που παρέμειναν κλειστά, επισημαίνονται τα εξής:

«Το διάστημα που μείναμε κλειστά, μας επηρέασε αρνητικά, ήταν πολύ δύσκολο. Οι υπάλληλοι ήταν κανονικά ενταγμένοι στο πρόγραμμα στήριξης της Κυβέρνησης, θα πάρουν κανονικά το επίδομα που δίνεται, εμείς όμως περιμένουμε ενημέρωση και από τον ΟΠΑΠ και από το Κράτος, μέσω της επιστρεπτέας από την οποία οι περισσότεροι πράκτορες είναι εκτός, αναμένουμε μήπως μας συμπεριλάβουν σε κάποιο μελλοντικό μέτρο. Γενικά ήταν πολύ δύσκολα και φαίνεται θα είναι ακόμη πιο δύσκολα, αλλά ελπίζουμε και περιμένουμε, τηρώντας τα μέτρα πάντα, καλύτερες μέρες με ανοιχτά τα καταστήματα του ΟΠΑΠ».

Για την κίνηση και το αν ο κόσμος θέλησε να δοκιμάσει την τύχη του από το πρωί της πρώτης μέρας επαναλειτουργίας των καταστημάτων του ΟΠΑΠ, είπε:
«Σήμερα, πρώτη μέρα επανεκκίνησης ήταν σχετικά καλά, τις πρωινές ώρες κυρίως, από τις 10.00 και μετά και μέχρι τις 2.00 το μεσημέρι, είχε σχετικά καλή κίνηση. Ο κόσμος ξεκίνησε να δοκιμάζει και πάλι την τύχη του, πληρώνουν βέβαια και λογαριασμούς πολλοί, καθώς βοηθάει τον κόσμο η δυνατότητα αυτή μέσω των καταστημάτων του ΟΠΑΠ, ώστε να μην περιμένει ο κόσμος στις ουρές στις τράπεζες. Σε γενικές γραμμές, σαν πρώτη μέρα ήταν μέτρια προς καλά».

«Ο κόσμος μας εύχεται και πάλι καλή αρχή και μας λένε ότι τους έλειψε η επαφή με όλους εμάς. Όλοι τηρούν τα μέτρα, έρχονται με μάσκες, καταθέτουν τα δελτία τους, κάνουν τις πληρωμές τους και δεν δημιουργείται πρόβλημα», κατέληξε ο κ. Γαλάνης.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες