ΛΑΡΙΣΑ

ΕΣΠΕΛ: Προσφορά ηλεκτρονικών υπολογιστών σε μαθητές του 15ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής ενότητας Λάρισας (ΕΣΠΕΛ) δώρισε ηλεκτρονικούς υπολογιστές σε μαθητές του 15ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας. Αναλυτικά η ανακοίνωση: 
Σαν ένωση, αποφασισαμε να μην κάνουμε διαφήμιση του έργου μας, ειπαμε να δουλεύουμε σκληρά, επαγγελματικά, σιωπηλά και να φέρουμε θετικά αποτελεσματα.  Κι έτσι θα συνεχίσουμε….. Απλώς, είπαμε να κάνουμε μια δημοσίευση για να αποδείξουμε στα μέλη της ΕΣΠΕΛ, ότι πέραν των σοβαρών θεμάτων που τους αφορούν, μας αφορούν και προσπαθούμε να φέρουμε το καλύτερο αποτελεσμα για όλα αυτά, προσπαθούμε να προσφέρουμε, με όλη μας την καρδιά και με καλή θεληση, ότι καλύτερο μπορουμε,προς όφελος των οικογενειών μας.
Επειτα από απόφαση του  ΔΣ της ΕΣΠΕΛ και σε συνεννόηση με το 15ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας (με τον δντη του 15ου,Κο Δημήτριο Μπαμπαλιούτα) , ένα σχολείο που εξυπηρετεί τα περισσότερα παιδιά συναδέλφων, και με τον ιδιοκτήτη ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών Euronics @vav, προχωρήσαμε όλοι μαζί, στην διάθεση Η/Υ στα παιδιά του σχολείου, που οι οικογένειες τους ,δεν είχαν την δυνατότητα να προβούν σε αγορά, λόγω κάποιων θεμάτων (εδώ τηρείται εχεμύθεια και και δεν υπάρχει διαρροή προσωπικών δεδομενων),οι οποίοι Η/Υ με την λήξη της τηλεεκπαιδευσης, θα επιστραφούν πισω στο σχολείο, για να εξυπηρετούνται τα παιδιά μας.
*15ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας: 6 Η/Υ
*ΕΣΠΕΛ: 2 Η/Υ
*Euronics Βαβιζος 1 Η/Υ
*Η εν λόγω κίνηση έγινε,με το που έκλεισαν τα σχολεία, λόγω της πανδημίας covid,και δεν προβλήθηκε ποτέ, διότι δεν επιθυμούμε την προβολή. Θέλουμε να μιλάμε με έργα . Έγιναν και άλλες ανάλογες κινήσεις, αλλά δεν χρειάζεται να κάνουμε διαφήμιση……
Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες