ΛΑΡΙΣΑ

Η Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων Λάρισας για την νέα απαγόρευση συναθροίσεων

Ακολουθεί ανακοίνωση της Αγωνιστικής Συνεργασίας Εμπόρων για την νέα απαγόρευση συναθροίσεων:

“Η νέα απαγόρευση των συγκεντρώσεων άνω των 100 ατόμων που επέβαλε η κυβέρνηση μας εξοργίζει. Ετοιμάζουν σφοδρή επίθεση και θέλουν να κάτσουμε με τα χεριά σταυρωμένα. Δεν θα τους περάσει!

Μια βδομάδα πριν, ο υπουργός Α. Γεωργιάδης μας κορόιδευε κατάμουτρα λέγοντας δήθεν ότι το ζήτημα των συσσωρευμένων χρεών των αυτοαπασχολουμένων  «δεν είναι της παρούσης» απορρίπτοντας το αίτημα χιλιάδων αυτοαπασχολουμένων για γενναιά διαγραφή χρεών. Σήμερα η κυβέρνηση με διαρροές στον τύπο λέει ότι θα ενεργοποιήσει το νέο πτωχευτικό νομό που βάζει στο χέρι πρώτη κατοικία και εισοδήματα, για να διευθετήσει το ζήτημα του ιδιωτικού χρέους. Η αντιλαϊκή πολιτική πάει χέρι χέρι με την καταστολή .

Με τα περί προστασίας της δημόσιας υγείας γελάνε και τα μικρά παιδιά, οι κινητοποιήσεις μας όπως και κινητοποιήσεις των εργαζομένων των φοιτητών των μαθητών ήταν είναι και θα είναι υποδειγματικές από την άποψη της τήρησης των μέτρων υγειονομικής ασφαλείας. Εμείς τηρούμε τα μετρά για την υγεία γιατί τα διεκδικούμε για όλους!

Αφήστε κύριοι τις κυβέρνησης τις γελοιότητες! Πάρτε πίσω την απαράδεκτη απαγόρευση και ενισχύστε τα νοσοκομεία και την πρωτοβάθμια υγεία που έχετε κάνει σμπαράλια, πάρτε έστω τώρα τα μέτρα προστασίας σε χώρους δουλειάς, εκπαίδευσης, μέσα μεταφοράς που τόσο καιρό ζητάμε.

Στις 28 Γενάρη υψώνουμε την φωνή μας!

Στις 18:00 το απόγευμα συγκέντρωση στην Κεντρική Πλατεία!”

 

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες