ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Η συγκινητική προσωπική εμπειρία του προέδρου του Δ.Σ. Δήμου Λαρισαίων Δ. Δεληγιάννη έξω από την πόρτα του εμβολιαστικού κέντρου στο Πανεπιστημιακό

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας βρέθηκε χθες το απόγευμα της Κυριακής ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου δήμου Λαρισαίων κ. Δημήτρης Δεληγιάννης συνοδεύοντας τον υπερήλικα πατέρα του για να εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού.

Ο ίδιος περιγράφει συγκινητικές σκηνές που βίωσε έξω από την πόρτα του εμβολιαστικού κέντρου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Δείτε όσα ανάρτησε:

«Συνοδεύοντας χθες το απόγευμα στο Πανεπιστημιακό τον πατέρα μου για το εμβόλιο του κορωνοιού. Και κει, έξω από την πόρτα του εμβολιαστικού κέντρου, εικόνα συγκινητική, γιοι και κόρες στη σειρά, υπομονετικά μαζί με τους υπερήλικες γονείς. Με χιούμορ, όλοι μαζί μια παρέα, να ανταλλάσσουν πληροφορίες για τα “προβληματάκια που τους ταλαιπωρούν”, για τα φάρμακα που δεν πρέπει να ξεχάσουν να αναφέρουν. Μια συνάντηση γενεών, που όπως έγραφε ένας διαδικτυακός φίλος, σηματοδοτεί σε ώρες δύσκολες την μεγάλη κατάφαση στον ίδιο τον κύκλο της ζωής. Και οι γιατροί, νοσηλευτές και διοικητικό προσωπικό εκεί παρόντες, με το χαμόγελο να υποδέχονται, να ηρεμούν τα ανήσυχα βλέμματα. Με φροντίδα και νοιάξιμο. Όπως ταιριάζει… Σας ευχαριστούμε! Καλή συνέχεια στον αγώνα».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες