ΛΑΡΙΣΑ

Συνεδριάζει δια τηλεδιάσκεψης το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λαρισαίων την ερχόμενη Τρίτη

Συνεδριάζει δια τηλεδιάσκεψης το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λαρισαίων την Τρίτη 26 Ιανουαρίου και ώρα 19.00 με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

1. Έγκριση της διενέργειας ανοικτού σύνθετου αρχιτεκτονικού διαγωνισμού ιδεών προσχεδίων ενός σταδίου, κάτω των ορίων, με απονομή βραβείων με τίτλο: “ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΡΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΡΟΛΟΓΙΟΥ”.  
   
ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ  
2. Πρόταση ψηφίσματος της δημοτικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» για τη στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας.  
   
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ  
3. Ετήσια έκθεση πεπραγμένων της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής έτους 2020 σύμφωνα με τη με αριθμ. 1/2021 Α.Ε.Π.Ζ.  
   
Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ  
4. Πρόσληψη προσωπικού ενός (1) ατόμου με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (Ι.Δ.Ο.Χ.) για την υλοποίηση με ίδια μέσα του Υποέργου (2) με τίτλο «Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Λαρισαίων» της Πράξης «Δομές Παροχής Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο στο Δήμο Λάρισας» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5009745 κατόπιν παραίτησης υπαλλήλου στην ειδικότητα ΠΕ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ.  
   
Δ/ΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ  
5. Ανανέωση παραχώρησης κατά χρήση για ένα (1) έτος ενός απορριμματοφόρου οχήματος στο Δήμο Ελασσόνας.  
   
Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ  
6. Έγκριση χορήγησης άδειας πωλητού παραγωγού Λαϊκών Αγορών στον κ. Τασιά Σπύρο του Αγγέλου.   ,   „_ ., ,                  ,  
   
Δ/ΝΣΗ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ  
7. Διόρθωση της με αρ. 913/1998 ΑΔΣ Λαρισαίων, ως προς το εμβαδόν της αναγκαστικά προσκυρούμενης δημοτικής έκτασης στην ιδιοκτησία της κ. Σταυρούλα Γκριζιώτη σύζυγος Ιωάννη επί της οδού Θεομπόμου 101 (ΟΤ 704) της συνοικίας Αγίου Θωμά.  
8. Επικαιροποίηση της με αρ. 151/2002 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννουλης (τέως Δήμου Γιάννουλης), ως προς την ανταλλαγή της ιδιοκτησίας κ. Αθναίου Ραπτόπουλου με το Δημοτικό οικόπεδο Ε9 (Ο.Τ. 346) της κοινότητας Γιάννουλης.  
9. Τροποποίηση του ρυμοτομικού σχεδίου πόλης Λάρισας σύμφωνα με το αρθ.3,   παρ.2   του   ν.4315/2014,   μετά   από   αυτοδίκαια   άρση  
απαλλοτρίωσης, σε ιδιοκτησία της κας Σκαφιδά Αρτέμιδος, με αποχαρακτηρισμό τμήματος της οδού Αιτωλίας και επανεπιβολή τμήματος της οδού Φωκίδος, στο Ο.Τ. 277, με ταυτόχρονη πράξη επιβολής εισφοράς σε γη και επιβολή όρων και περιορισμών δόμησης ομοίων με αυτούς της όμορης περιοχής, στη συνοικία Χαραυγή, σύμφωνα με το συνημμένο τοπογραφικό διάγραμμα και τις με αριθμ. 679/2020 Α.Ο.Ε. και 79/2020 Α.Ε.Π.Ζ.  
   
Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ  
10. Σύσταση επιτροπής για την προσωρινή και οριστική παραλαβή του έργου: «Συντήρηση και επισκευή οδοστρωμάτων».  
   

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες