ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η άρρωστη ομολογία του προπονητή για την 11χρονη

Άφωνη παρακολουθεί η κοινή γνώμη τη «χιονοστιβάδα» αποκαλύψεων σχετικά με την υπόθεση βιασμού της αθλήτριας της ιστιοπλοϊάς από τον προπονητή της, όταν εκείνη ήταν 11 μόλις ετών.

Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό όχι μόνο δεν έδειξε ίχνος μεταμέλειας για την αποτρόπαια πράξη του, αλλά μάλιστα υποστήριξε πως δεν βρίσκει τίποτα παράλογο στη σχέση αυτή.

Ο προπονητής, ο οποίος πλέον ζει μόνιμα σε νησί, υποστήριξε πως είχε για πολλά χρόνια σχέση (!) με το ανήλικο κορίτσι και τόνισε οτι δεν αποδέχεται τον όρο του βιασμού, καθώς δηλώνει πως είχε την συναίνεση του 11χρονου κοριτσιού, όταν γίνονταν όσα παραδέχεται ότι έκανε.

«Δεν μπορώ να δεχτώ τη λέξη βιασμός, γιατί ο βιασμός πιστεύω ότι είναι κάτι που γίνεται παρά τη θέληση του άλλου. Οταν υπάρχει κάτι αμοιβαίο, δεν νομίζω ότι υπάρχει βιασμός. Απεναντίας, τα συναισθήματα που είχα και είχαν εκδηλωθεί και είχαμε συμφωνήσει ότι όταν μεγάλωνε λίγο ακόμα να παντρευτούμε», σημείωσε αρχικά στο MEGA και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Live News» ο πρώην προπονητής της κοπέλας, προσθέτοντας:

«Κάναμε γιορτές στο σπίτι μου με τους γονείς μου και στο σπίτι της. Ημουν ερωτευμένος και είχα αποκλείσει τη ζωή μου από κάθε άλλη γυναίκα, οποιαδήποτε γιατί δεν βρήκα κάτι καλύτερο από αυτήν. Εγώ αυτό που περίμενα από αυτήν ήταν κάποια στιγμή να μου στείλει ένα μήνυμα γιατί όντως την ήθελα. Αν τουλάχιστον με απορρίψει από γάμο να το ξέρω, για να μπορώ ν προχωρήσω τη ζωή μου».

H καταγγελία της 11χρονης

Υπενθυμίζεται πως η νεαρή αθλήτρια μίλησε την Πέμπτη στο Open και διατράνωσε για τη δική της περίπτωση: «Ηταν βιασμός με όλο το νόημα. Ημουν τότε 11 χρόνων. Ημουν σε σοκ και, αντί να με στηρίζουν, ήθελαν να με καταστρέψουν. Ηταν πάρα πολύ δύσκολο. Απλά, δεν ήθελα να το περάσει και η οικογένειά μου τότε».

Είναι η αθλήτρια για την οποία ενημέρωσε την Εισαγγελία η Σοφία Μπεκατώρου. Πριν από περίπου 10 χρόνια, η συγκεκριμένη αθλήτρια, μόλις 11 ετών τότε, υπέστη σεξουαλική κακοποίηση από τον τότε προπονητή της. Το αδίκημα στη δική της περίπτωση δεν έχει παραγραφεί και γι’ αυτό θα κληθεί αμέσως να καταθέσει.

«Επικοινώνησα με τη Σοφία Μπεκατώρου, στέλνοντάς της ένα μήνυμα υποστήριξης, όπως θα έχει λάβει πολλά άλλα. Δεν είχα πρόθεση να μιλήσω στην αρχή και της έστειλα ένα μήνυμα, της είπα κάποια πράγματα. Της είπα, απ’ έξω απ’ έξω, τι μου έχει συμβεί και έτσι ήρθαμε σε επικοινωνία», είπε επίσης χθες.
 

Πηγή: zougla.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις