ΛΑΡΙΣΑ

Άτυπη συνάντηση με Πέτσα στη Λάρισα είχαν τα μέλη της ομάδας πρωτοβουλίας για την ίδρυση Ένωσης Κοινοτήτων Ν. Λάρισας

Άτυπη ολιγόλεπτη συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ Πέτσα, με πρωτοβουλία του Βουλευτή Λάρισας κ Χρήστου Κέλλα, είχαν τα μέλη της ομάδας πρωτοβουλίας για την ίδρυση Ένωσης Κοινοτήτων Ν.Λάρισας , κ.κ. Βασιλόπουλος Βασίλης Πρόεδρος Κοινότητας Κατωχωρίου Φαρσάλων, Γούσιος Νίκος Πρόεδρος Κοινότητας Μεγάλου Ευυδρίου Φαρσάλων και Ψωμιάδης Ευστάθιος Πρόεδρος Μαρτυρικής Κοινότητας Δομενίκου Ελασσόνας.

Κατά την συνάντηση τα μέλη της ομάδας πρωτοβουλίας ανέπτυξαν στον Υπουργό τα αιτήματα των Κοινοτήτων με κυρίαρχα την αυτονομία των ψηφοδελτίων στις Κοινότητες, την αναβάθμιση τους με την απόκτηση ΑΦΜ και την αποφασιστική διαχείριση τουλάχιστον του μεγαλύτερου μέρους της ΣΑΤΑ που τους αναλογεί καθώς και των ιδίων πόρων που διαθέτει κάθε Κοινότητα.

Ο Υπουργός ζήτησε και παρέλαβε υπόμνημα με τα πλήρη αιτήματα των Κοινοτήτων του Ν. Λάρισας καθώς και την ανοικτή επιστολή προς το Υπουργείο Εσωτερικών και την ΚΕΔΕ που έχει ήδη υπογραφεί έως τώρα από 650 περίπου Κοινότητες Πανελλαδικά και υποσχέθηκε ότι θα εξετάσει τα αιτήματα.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες