Απόστολος Ράιδος

Δρομολογεί εξελίξεις στην ΑΕΛ ο δήμαρχος Λαρισαίων;

Η ιδιόρρυθμη περίπτωση του Αλέξη Κούγια διχάζει από την πρώτη στιγμή της αγοράς της ΠΑΕ ΑΕΛ – και – την Λάρισα. Τα παραδείγματα αμέτρητα, με τον γνωστό ποινικολόγο να παραμένει σταθερά ο πρωταγωνιστής των αθλητικών πραγμάτων της περιοχής, κόντρα στη μετριοπαθή συμπεριφορά που τήρησε σχεδόν το σύνολο των προκατόχων του.

Τα μέτωπα που άνοιξε αρκετά, κυρίως με τους οργανωμένους οπαδούς αλλά και κάποιους δημοσιογράφους, όπως ο ίδιος πολλές φορές έχει πει.

Η αλήθεια είναι πως η υπόλοιπη Λάρισα, συμπεριλαμβανομένων και των θεσμικών εκπροσώπων της, παρακολουθούσε σιωπηρά, παθητικά τα γεγονότα των τελευταίων ετών, παίρνοντας θέση μόνον με την αποχή της από τις εξέδρες του γηπέδου.

Το παιχνίδι από σήμερα αλλάζει όμως. Και αλλάζει καθώς ο δήμαρχος Απόστολος Καλογιάννης τράβηξε μία κόκκινη γραμμή με αφορμή τις απειλές του Κούγια για μηνύσεις λόγω της υπόθεσης των οφειλών του AEL FC ARENA προς τη ΔΕΥΑ. Η φράση με την οποία καταλήγει η σημερινή ανακοίνωση του δημάρχου πως “με λύπη μας διαπιστώνουμε ότι με τις παραδόσεις αυτής της ομάδας, με τις αξίες αυτής της πόλης δεν έχουν  σχέση οι συμπεριφορές του σημερινού ιδιοκτήτη. Δυστυχώς!” είναι η πρώτη που ακούγεται επίσημα από θεσμικά χείλη, ως ευθεία αποδοκιμασία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ, αγγίζοντας ίσως τις ευαίσθητες χορδές εκείνων που επιζητούν αλλαγή σελίδας στην ομάδα.

Συνυπολογίζοντας και την κάκιστη αγωνιστική πορεία της ΑΕΛ σε πρωτάθλημα και κύπελλο, θα είναι άραγε αυτή η δήλωση Καλογιάννη η σπίθα που θα ανάψει μία πυρκαγιά ραγδαίων εξελίξεων στη “βασίλισσα του κάμπου”; Ίδωμεν…

Απόστολος Ράιδος
Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες