ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Θάνατοι, γεννήσεις, γάμοι, διαζύγια και σύμφωνα συμβίωσης που έγιναν στη Λάρισα μέσα στο πολύπαθο 2020 – Δείτε όλα τα στοιχεία

Θάνατοι, γεννήσεις γάμοι, διαζύγια αλλά και σύμφωνα συμβίωσης μέσα στη χρονιά που σημαδεύτηκε από την πανδημία. Το Υπουργείο Εσωτερικών έδωσε στη δημοσιότητα τα στατιστικά στοιχεία ληξιαρχικών πράξεων του έτους 2020 από όλη τη χώρα.

Στον δήμο Λάρισας, σύμφωνα με τα στοιχεία του ληξιαρχείου, μέσα στο έτος που έφυγε είχαμε 1.649 θανάτους, με τις γεννήσεις να φτάνουν τις 2.607.

Έπειτα και παρά τα περιοριστικά μέτρα ανά διαστήματα, είχαμε 337 γάμους έναντι 180 διαζυγίων.
Επίσης, υπογράφηκαν 106 σύμφωνα συμβίωσης.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί ο αριθμός των γεννήσεων στην Νίκαια, που έφτασαν τις 1.536 έναντι των 96 θανάτων που δηλώθηκαν στην περιοχή, προφανώς εξαιτίας του ιδιωτικού μαιευτηρίου που βρίσκεται εκεί και έχει ως αποτέλεσμα να δηλώνονται γεννήσεις από όλη τη Θεσσαλία και όχι μόνο, στο ληξιαρχείο του δήμου.

Δείτε στους πίνακες που ακολουθούν, τα στατιστικά στοιχεία για όλες τις περιοχές της Π.Ε. Λάρισας με τους θανάτους δυστυχώς, να είναι περισσότεροι από τις γεννήσεις σε πολλές περιοχές.

Στην πρώτη στήλη αναφέρεται ο νομός, στη δεύτερη ο δήμος, έπειτα το ληξιαρχείο, ενώ ακολουθούν τα στατιστικά στοιχεία με την εξής σειρά: θανάτου, γέννησης, γάμου, διαζυγίου, συμφώνου συμβίωσης και τέλος το σύνολο των ληξιαρχικών πράξεων ανά ληξιαρχείο.

Λένα Χρήστου Γκουσιάρη 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες