ΛΑΡΙΣΑ

Παπαδόπουλος: Έπιασε τόπο τελικά η πίεση των εμπόρων μετά από 70 ημέρες αναστολής

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας Χαράλαμπος Παπαδόπουλος για το άνοιγμα της αγοράς από την ερχόμενη Δευτέρα.

Σε δήλωσή το ο κ. Παπαδόπουλος τονίζει πως «η απόφαση της κυβέρνησης, να επιτρέψει το άνοιγμα της αγοράς διατηρεί τις ελπίδες του εμπορικού κόσμου, ο οποίος δοκιμάζεται σκληρά από το ” lockdown”, ενώ η οικονομία θα μπορέσει πλέον να κινηθεί.

Η επαναφορά του λιανεμπορίου σε λειτουργία χωρίς ραντεβού, σε συνδυασμό με τις χειμερινές τακτικές εκπτώσεις, δίνει ανάσα και μία ακόμα ευκαιρία, ώστε να αποφευχθεί ένα κύμα λουκέτων και συνακόλουθα, απωλειών σημαντικού αριθμού θέσεων εργασίας.

Οι χειμερινές εκπτώσεις, υπό τις νέες ευχάριστες προϋποθέσεις θα φέρουν πολύ καλές τιμές στην αγορά, καλούμε τους καταναλωτές να προτιμήσουν τα καταστήματα της πόλης και τα ελληνικά προϊόντα.

Κάνουμε έκκληση προς τον εμπορικό κόσμο να τηρήσει και είμαι βέβαιος πως θα το πράξει με “θρησκευτική ευλάβεια”, τους υγειονομικούς κανόνες για ασφαλή λειτουργία, απευχόμενος του ενδεχομένου τα επιδημιολογικά δεδομένα να ανατρέψουν εκ νέου την κατάσταση με ένα γενικευμένο lockdown.»

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις