ΛΑΡΙΣΑ

Συνάντηση Κέλλα με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ: “Σταθμός ΕΚΑΒ στην Αγιά – Μονιμοποίηση προσωπικού”

Συνάντηση στα κεντρικά γραφεία του ΕΚΑΒ, είχε ο γιατρός και αν. γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, με τον πρόεδρο Νίκο Παπαευσταθίου.

Ο Λαρισαίος πολιτικός εξήρε την προσφορά των εργαζομένων του ΕΚΑΒ και του συνόλου των υγειονομικών στην κοινωνία, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως πρόκειται για ανώνυμους ήρωες της πρώτης γραμμής, οι οποίοι μαζί με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές κράτησαν την Ελλάδα όρθια και συνέβαλαν τα μέγιστα στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Ο αν. γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ αποτίμησε ως θετικό το γεγονός της πρόσληψης 600 και πλέον ατόμων ως επικουρικό προσωπικό στο ΕΚΑΒ, τόνισε όμως ταυτόχρονα ότι είναι επιτακτική ανάγκη να πραγματοποιηθούν μόνιμες προσλήψεις προσωπικού σε όλη την επικράτεια.

Ειδικότερα, ο κ. Κέλλας, αναφερόμενος στο ΕΚΑΒ στον Νομό Λαρίσης, επισήμανε ότι είναι απαραίτητη η ενίσχυση με επιπλέον προσωπικό όλων των σταθμών, δίδοντας ιδιαίτερη έμφαση στον νεοσυσταθέντα σταθμό του Κέντρου Υγείας Γόννων. Ζήτησε, δε, τη δημιουργία νέου σταθμού ΕΚΑΒ στην Αγιά ενόψει και της πολύ αυξημένης κίνησης παραθεριστών και του τουριστικού ενδιαφέροντος στην περιοχή.

Τέλος, ο βουλευτής της ΝΔ συζήτησε με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ για την ανανέωση του στόλου του παραρτήματος Θεσσαλίας και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ενίσχυσή του με 10 καινούρια ασθενοφόρα, τα οποία θα παραδοθούν μέχρι τον Ιούνιο, μέσω προγράμματος το οποίο υλοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας με πόρους από το ΕΣΠΑ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες