ΛΑΡΙΣΑ

Φορώντας μάσκα ευλόγησε τη βασιλόπιτα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας ο Μητροπολίτης Λαρίσης Ιερώνυμος (φωτό)

Παρά το γεγονός πως η πλειοψηφία των ιεραρχών της Εκκλησίας δεν φορούν μάσκα την ώρα που ιερουργούν, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιγνάτιος, έπραξε το αντίθετο κατά την ευλογία της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, αποστέλνοντας ένα μήνυμα με βαθύ συμβολισμό.

Η λιτή τελετή έγινε χθες Δευτέρα παρουσία του διοικητή του νοσοκομείου κ. Γρηγόρη Βλαχάκη, στο αμφιθέατρο του ΓΝΛ.

Ο Μητροπολίτης Ιερώνυμος ευλόγησε και έκοψε την βασιλόπιτα και απηύθυνε τις ευχαριστίες του στην Διοίκηση και στο προσωπικό του Νοσοκομείου, ως ένδειξη σεβασμού στο ρόλο και στο έργο τους στην δραματική αυτή συγκυρία της πανδημίας.

Το παρών στην τελετή έδωσε ο Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας, κ. Κομνός Απόστολος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου, ήτοι ο Αντιπρόεδρος, κ. Τσιλιάκος Χαρίλαος, το μέλος, κ. Πάνος Κωνσταντίνος, το μέλος εκπρόσωπος των εργαζομένων κ. Γρηγοριάδης Γρηγόριος και τα αναπληρωματικά μέλη κ. Σακελλαρίου Αικατερίνη και κ. Σιαματά Ελένη.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Γρηγόριος Βλαχάκης ευχαρίστησε για την παρουσία του τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιερώνυμο και όλους τους παρευρισκόμενους, μετέφερε τις ευχές του Διοικητή της 5ΗΣ Υ.ΠΕ. και συνεχάρη το προσωπικό για το βαθύ αίσθημα ευθύνης που το διακατέχει.

Την τελετή έκλεισε η Πρόεδρος των Συλλόγου εργαζομένων κ. Χύτα Ευθυμία με την κλήρωση δώρων προς τους εργαζομένους.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες