ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΟΚ: Διάστρεμμα ο Παπαντωνίου

Αυξάνονται τα προβλήματα στην ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με το Περιστέρι την Κυριακή (3/1), για τη 10η αγωνιστική της Basket League.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η προπόνηση αποχώρησε με διάστρεμμα στο δεξί πόδι, ο Νώντας Παπαντωνίου. Ο έμπειρος γκαρντ θα υποβληθεί άμεσα σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς και αν θα μπορεί να τον υπολογίζει στα πλάνα του για το ματς στο «Ανδρέας Παπανδρέου», ο Άρης Λυκογιάννης.

Αμφίβολος για το παιχνίδι με το Περιστέρι είναι ο Σάγκαμπα Κονατέ. Ο σέντερ από το Μάλι, μετά τις εξετάσεις που έκανε για τον τραυματισμό που υπέστη στην προπόνηση της Τρίτης (29/12), διαπιστώθηκε πως έχει κάκωση άνω επιχείλιου χόνδρου στον αριστερό ώμο.

Άρχισε πρόγραμμα με φυσιοθεραπείες, από την πορεία των οποίων θα φανεί κατά πόσο θα είναι εφικτό να ταξιδέψει με την αποστολή στην Αθήνα και να αγωνιστεί.

Εκτός προπόνησης λόγω ενοχλήσεων στο δεξί γόνατο, έμεινε και ο νεαρός, Αναγνώστης Παπασάβογλου.

Με θεραπεία, ακόμη, για τη θλάση που υπέστη στο τελευταίο παιχνίδι με τον Ιωνικό, συνεχίζει να κινείται ο αρχηγός του «Δικεφάλου», Βαγγέλης Μαργαρίτης.

Πηγή: zougla.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις