ΛΑΡΙΣΑ

Ο Γ. Λαμπρούλης εύχεται για τη νέα χρονιά

O Γιώργος Λαμπρούλης, Βουλευτής ΚΚΕ ν. Λάρισας, ΣΤ’ Αντιπρόεδρος της Βουλής, με τον ερχομό του 2021, στέλνει το δικό του μήνυμα:

Η νέα οικονομική κρίση και η εμφάνιση και η έξαρση της πανδημίας, αλλά και οι αγώνες του εργατικού-λαϊκού κινήματος για μέτρα προστασίας της υγείας και των δικαιωμάτων των εργαζομένων, των δημοκρατικών ελευθεριών του λαού, άφησαν το στίγμα στη χρονιά που φεύγει.

Η νέα χρονιά, το 2021, μπορεί να γεννήσει το πραγματικά διαφορετικό για τους εργαζόμενους, το λαό, να φωτίσει τη διέξοδο. Ο λαός μας έχει τη δύναμη να βάλει τη δική του σφραγίδα στις εξελίξεις να ξεμπερδεύει με το νήμα που συνδέει την εξαθλίωση του χθες με τις θυσίες διαρκείας του σήμερα και του αύριο. Η λαϊκή ευημερία, η ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών περνούν μέσα από την οργάνωση της πάλης κόντρα σε κυβερνήσεις, εργοδοσία και τις συμμαχίες τους σε συμπόρευση με το ΚΚΕ. Περνούν μέσα από την ενίσχυση της κοινωνικής συμμαχίας, την ανάπτυξη της αντικαπιταλιστικής-αντιμονοπωλιακής πάλης σε κάθε μετερίζι, με προοπτική να βρεθούν η εργατική τάξη, ο λαός στην εξουσία, να γίνουν αφέντες του τόπου τους.

Καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία, δύναμη, αντοχές και ενδυνάμωση της αλληλεγγύης στους συνανθρώπους μας και στις ανάγκες τους ειδικά κατά την πρωτόγνωρη περίοδο που διανύουμε.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες