ΛΑΡΙΣΑ

Λάρισα: Σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου η 18χρονη που υπέστη ηλεκτροπληξία στις γραμμές του ΟΣΕ – Φέρει βαρύτατα εγκαύματα στα άκρα

Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται η 18χρονη κοπέλα που “κεραυνοβολήθηκε” από ρεύμα χθες το απόγευμα στη Λάρισα και συγκεκριμένα εντός του χώρου των γραμμών στην περιοχή του ΟΣΕ στο Μεζούρλο.

Η νεαρή κοπέλα χειρουργήθηκε χθες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπου και μεταφέρθηκε μετά το ατύχημα έχοντας τις αισθήσεις της αλλά και επικοινωνία με το περιβάλλον και πλέον νοσηλεύεται στην καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Η 18χρονη φέρει εγκαύματα δευτέρου και τρίτου βαθμού στα άκρα της και συγκεκριμένα στο ένα της χέρι και στο ένα της πόδιΜ. Για τα επόμενα 24ωρα η κατάστασή της κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη.

Θυμίζουμε πως δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει τέτοιο σοβαρό ατύχημα στη Λάρισα, με παρόμοιο τρόπο. Πριν τρία χρόνια σχεδόν στο ίδιο σημείο, ένας 15χρονος υπέστη ηλεκτροπληξία με αποτέλεσμα να καταλήξει λίγες εβδομάδες μετά.

ΑΘ.Π.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες