ΛΑΡΙΣΑ

Συνεχίζονται οι εργασίες κατασκευής της νέας γέφυρας στο ρέμα Πουρί στον Αγιόκαμπο

Συνεχίζονται οι εργασίες κατασκευής της νέας γέφυρας δύο ανοιγμάτων στο ρέμα Πουρί Αγιοκάμπου. Μέχρι στιγμής στα παράλια του Δήμου Αγιάς έχουν ολοκληρωθεί και παραδοθεί σε χρήση η νέα γέφυρα στη θέση ρέμα Ηλεκτρολόγων και η νέα γέφυρα στη θέση ρέμα Πλατανιά. Η νέα γέφυρα αποτελεί το τρίτο τεχνικό ανάντι του παραλιακού άξονα Αγιοκάμπου – Βελίκας. Πρόκειται για γέφυρα δύο ανοιγμάτων με προεντεταμένες δοκούς και συνολικό μήκος 55μ.

Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 3,3 εκατ. ευρώ και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Για την πορεία των εργασιών ενημερώθηκαν ο εντεταλμένος σύμβουλος Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Θεσσαλίας Στέλιος Δημότσιος συνοδευόμενος από τον Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Λάρισας Χρήστο Ντάγια και τα στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Λάρισας Βάγια Κωστούλή και Χρήστο Αντωνίου.

«Προχωράμε με ικανοποιητικούς ρυθμούς την κατασκευή της τρίτης γέφυρας στα παράλια του Δήμου Αγιάς. Ήδη έχουμε ολοκληρώσει την κατασκευή δυο νέων γεφυρών στο ρέμα Ηλεκτρολόγων και στο ρέμα Πλατανιά καθώς και το δίκτυο σύνδεσης των γεφυρών» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

«Ένα σημαντικό έργο για τα παράλια του Δήμου Αγιάς που ενισχύει την προσβασιμότητα και την ασφαλή μετακίνηση των κατοίκων και των επισκεπτών της περιοχής ιδιαίτερα κατά τους χειμερινούς μήνες. Σε συνεργασία με το Δήμο Αγιάς και το Δήμαρχο Αντώνη Γκουντάρα χρηματοδοτούμε και υλοποιούμε έργα με θετικό πρόσημο στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες