ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το JUST WINEBAR φέρνει το ρεβεγιόν στο σπίτι μας

Το βράδυ της Παραμονής των Χριστουγέννων θα φορέσουμε και φέτος τα καλά μας, θα στήσουμε το γιορτινό τραπέζι, θα βάλουμε την αγαπημένη μας μουσική και το αγαπημένο μας ποτό για να γιορτάσουμε με τους πιο δικούς μας ανθρώπους.

Λίγο πολύ αυτό είναι το σενάριο σε κάθε ελληνικό σπίτι, αυτά τα Χριστούγεννα…

Τα ρεβεγιόν έχουν τη δική τους ιεροτελεστία· είναι μέρος του συλλογικού μας ασυνείδητου πλέον. Γιατί ο άνθρωπος έχει ανάγκη τη δημιουργία ιδιαίτερων σκηνικών για να αντιμετωπίσει την καθημερινότητα. Όλοι ανυπομονούμε η λάμψη των Χριστουγέννων να βάλει λίγο χρώμα στη ζωή μας  και την περίοδο που διανύουμε η ανάγκη μας αυτή είναι  ακόμη πιο έντονη.

Το JUST.WINEBAR αναπολώντας τα περίφημα champagne parties και τα βράδια των λαμπερών ρεβεγιόν, θέλει και φέτος να δημιουργήσει ανάλογες στιγμές όχι στο χώρο του, αλλά στο σπίτι μας, ανεβάζοντας τον πήχη της γαστρονομίας και προσφέροντας τις πιο ιδιαίτερες γεύσεις στο γιορτινό μας τραπέζι.

Η εκλεπτυσμένη έκδοση της γαλοπούλας με γέμιση από κάστανα, σταφίδες και αυθεντικό gravy με πορτοκάλι,

τα μοσχαρίσια μάγουλα σοφρίτο,

η βελουτέ σούπα κολοκύθας,

τα μοσχαρίσια γλυκάδια σε ζεστό brioche,

η σαλάτα με παντζάρι και πραλίνα

και η waldorf με καραμελωμένη γαλοπούλα,

είναι κάποιες από τις χριστουγεννιάτικες επιλογές που η κουζίνα του winebar προτίθεται να προσθέσει στο γιορτινό μας τραπέζι τα βράδια των ρεβεγιόν.

Παράλληλα, η μαγειρική ομάδα του εστιατορίου, ετοίμασε και τα γνωστά εδώ και χρόνια και αγαπημένα γλυκά· pavé λευκής σοκολάτας, πανακότα, το ιδιαίτερο προφιτερόλ με φρεσκοψημένα choux και ρεβανί με στρώση κρέμας λεμόνι.

Τέλος, το JUST.WINEBAR παρέχει μια μεγάλη ποικιλία από φιάλες κρασιών και ποτών της κάβας του, πάντα στη σωστή θερμοκρασία, καθώς και ποικιλία από ποτά και cocktails έτοιμα προς κατανάλωση.

Η ανάγκη για χαρά και θαλπωρή, η ανάγκη να νιώσεις αγαπητός και να δείξεις τη δική σου αγάπη, η ανάγκη να νιώσεις πως δεν σε ξεχνούν και να κάνεις τους άλλους να αισθανθούν το ίδιο, πως είναι ξεχωριστοί και σημαντικοί, είναι το ζητούμενο για τα φετινά Χριστούγεννα · παράλληλα με την προσαρμοστικότητα και την υπομονή που πρέπει να δείξουμε.

Κάπως έτσι ένιωσαν οι φίλοι της οικογένειας του JUST.WINEBAR τις προηγούμενες μέρες όταν ξαφνικά δέχτηκαν κατ΄οίκον δώρα και ευχές για τα Χριστούγεννα. Δώρα, τα οποία η ομάδα του JUST.WINEBAR μοίρασε προσωπικά στα σπίτια πολλών Λαρισαίων. Την έκπληξη και τη χαρά τους ανταπέδωσαν οι αποδέκτες των δώρων με τις φωτογραφίες που ανέβασαν στα  social media από τα στολισμένα σπίτια τους. Το ίδιο έκανα και εγώ…

* Η ασιατική κουζίνα του JUST.WINEBAR, καθώς και τα πιάτα ζυμαρικών, πίτσας και burger του Φρουρίου, παραμένουν διαθέσιμα στο flashfood.gr, καθημερινά μετά τις 19:00.

*Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, από σήμερα στο flashfood.gr υπάρχει η δυνατότητα προ-παραγγελίας του ειδικού μενού της Παραμονής των Χριστουγέννων

Ε.Μ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες